Ταξίδι στον κόσμο του Game Of Thrones- Κυκλοφόρησε σειρά από 15 γραμματόσημα

Η Βρετανική ταχυδρομική υπηρεσία, Royal Mail, κυκλοφόρησε μια σειρά από 15 γραμματόσημα εμπνευσμένα από το επικό δράμα «Game of Thrones».

Δέκα χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένης της Sansa Stark (Sophie Turner), του Jon Snow (Kit Harington), του Tyrion Lannister (Peter Dinklage) και της Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), έχουν αποτυπωθεί σε γραμματόσημα. Πέντε ακόμη σχέδια απεικονίζουν τον θρόνο και τους μη-ανθρώπινους χαρακτήρες.

Η συλλογή αναγνωρίζει την «ιδιαίτερα σημαντική Βρετανική συμβολή» στην επιτυχημένη αυτή σειρά, είπε η Royal Mail σε ανακοίνωσή της, όπως αναφέρει η theguardian.com.

Όπως τόνισαν, μεγάλο μέρος των γυρισμάτων γίνεται στα Titanic Studios στο Belfast, στα Linen Mill Studios του Banbridge, και σε διάφορες τοποθεσίες στη Β. Ιρλανδία.

«Επιπλέον, το βραβευμένο cast είναι κυρίως Βρετανοί και Ιρλανδοί, ενώ η Βρετανική τεχνογνωσία έχει εφαρμοστεί σε πολλά στάδια παραγωγής, όπως στα κοστούμια και στα ειδικά εφέ».

Η πολυαναμενόμενη όγδοη και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία γυρισμάτων.

Μέχρι τότε, οι λάτρεις της σειράς μπορούν να παραγγείλουν τα γραμματόσημα μέσω της ιστοσελίδας της Royal Mail, ή, αν βρεθείτε Αγγλία, στα ταχυδρομεία όλης της Μ. Βρετανίας από τις 23 Ιανουαρίου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ