Φάγατε λίγο παραπάνω στις γιορτές και θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά; Ιδού η λύση!

Αν λοιπόν θέλετε να χάσετε τα κιλά των εορτών, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή.

Όσο πιο γρήγορα προχωρήσετε σε μια πιο ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, τόσο πιο εύκολα θα φτάσετε στο επίπεδο που ήσασταν πριν τα Χριστούγεννα, ή θα αδυνατίσετε ακόμη περισσότερο αν το χρειάζεστε.

Δεν είναι ανάγκη να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές των συνηθειών σας. Μαζί λοιπόν με τους νέους στόχους της χρονιάς που θα θέσετε, αποκτήστε εκ νέου την φόρμα σας.

Δείτε μερικές απλές, αλλά αποτελεσματικές συμβουλές για να χάσετε τα κιλά των εορτών και να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά ανανεωμένη, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Αποτοξίνωση:
Η αποτοξίνωση αποτελεί ένα από τα βασικότερα βήματα
για να δώσετε στον οργανισμό σας την ανάσα που χρειάζεται.

Θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα από τα επεξεργασμένα τρόφιμα, την ζάχαρη, το αλεύρι και το αλκοόλ που έχετε καταναλώσει την περίοδο των γιορτών.

Επίσης, θα ξεμπλοκάρει τον μεταβολισμό σας, θα βοηθήσει στην απώλεια βάρους και στο ξεφούσκωμα, γεμίζοντας σας παράλληλα με ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο οργανισμός μας μπορεί να απομακρύνει από μόνος του τις τοξίνες μέσω των διαφόρων απεκκριτικών οργάνων του, όπως το συκώτι, το έντερο, τα νεφρά και το δέρμα. Ωστόσο, όταν η ποσότητα τους είναι μεγάλη χρειάζεται μια επιπλέον ώθηση.

Φροντίστε λοιπόν να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες νερού, προκειμένου να διώξετε τις τοξίνες μέσω του ουροποιητικού συστήματος. Εξίσου σημαντική είναι και η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, καθώς και των χυμών τους. Προτιμήστε τα προϊόντα ολικής αλέσεως και ξεχάστε για λίγο το άσπρο ψωμί.

Εναλλακτικά δοκιμάστε μια συνταγή με ρόφημα αποτοξίνωσης για ενέργεια και κάψιμο λίπους. Για ακόμη μεγαλύτερα οφέλη, μπορείτε να δοκιμάσετε την λύση του λεμφικού μασάζ που θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των τοξινών και στο χάσιμο πόντων.

Πως να διώξετε το φούσκωμα των γιορτών:
Μετά τα συνεχόμενα τραπέζια και τις οικογενειακές ή φιλικές συναντήσεις των ημερών πολλές φορές παρατηρούμε ένα φούσκωμα. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στην μεγάλη ποσότητα φαγητού που καταναλώσαμε, αλλά στην κατακράτηση υγρών που προκαλείται από την μεγάλη κατανάλωση αλατιού και αλκοόλ.

Προκειμένου λοιπόν να απαλλαγείτε από το πρήξιμο θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα σωστό και υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Σημαντικό ρόλο στο ξεφούσκωμα παίζει και η αποτοξίνωση του οργανισμού. Όπως αναφέραμε παραπάνω η λειτουργία αυτή απομακρύνει τις τοξίνες μέσω πολλών οργάνων του σώματος, ένα εκ των οποίων είναι και το ουροποιητικό.

Πέρα όμως από τα πολλά υγρά και την δίαιτα, θα πρέπει να σκεφτείτε πως υπάρχουν πολλές ακόμη αποτελεσματικές λύσεις που μπορούν να διώξουν το πρήξιμο σε 2 μόλις μέρες. Επίσης, υπάρχουν μερικές συγκεκριμένες τροφές που βοηθούν, όπως τα μήλα, τα αγγούρια, τα μύρτιλλα, τα μούρα, ο μαϊντανός κλπ. 

Εναλλακτικά δοκιμάστε ένα θαυματουργό smoothie για επίπεδη κοιλιά και άμεσο ξεφούσκωμα.

Πως να χάσετε τα κιλά των γιορτών με μακροχρόνιο πρόγραμμα:
Μπορεί να υπάρχουν μυστικά που οδηγούν στην απομάκρυνση των τοξινών και του φουσκώματος, ωστόσο πολλές φορές χρειάζεται μια πιο μακροχρόνια αντιμετώπιση. Μια ισορροπημένη δίαιτα είναι η καταλληλότερη λύση για να επανέλθετε στο συνηθισμένο βάρος σας ή να χάσετε ακόμη περισσότερα κιλά.

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να χάσετε τα κιλά των γιορτών και να μην τα ξαναπάρετε. Ακολουθώντας κάποια απλά μυστικά, μπορείτε να πετύχετε εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ορίστε ρεαλιστικούς στόχους, εισάγετε στην καθημερινότητα σας την γυμναστική, καταγράψτε τι τρώτε, καθώς και την πρόοδο σας.

Επιλέξτε λοιπόν μια ισορροπημένη δίαιτα που σας ταιριάζει και σας κάνει να νιώθετε όμορφα, χωρίς να στερείστε και ολοκληρώστε έναν από τους στόχους που θέσατε για το νέο έτος. Το καλύτερο θα ήταν να ζητήσετε την γνώμη κάποιου ειδικού που θα φτιάξει ένα σωστό διατροφικό πλάνο ιδανικό για τις ανάγκες σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ