Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη: Στο φως λεπτομέρειες που προκαλούν σοκ

Ένας 34χρονος έβαλε φωτιά στον πατριό του, που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο και τον έκαψε ζωντανό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του εορταστικού τραπεζιού, κατά το οποίο η μητέρα και ο πατριός του δράστη έψηναν σε εξωτερικό χώρο, εκείνος εμφανίστηκε με ένα μπιτόνι που περιείχε βενζίνη και πετρέλαιο, τα άδειασε σε έναν κουβά σφουγγαρίσματος και περίελουσε τη μητέρα και τον πατριό του.

Η μητέρα έτρεξε και κλειδώθηκε στο σπίτι, ενώ ο 65χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει, δεδομένων των προβλημάτων κίνησης που αντιμετώπιζε κι έτσι ο 34χρονος του έβαλε φωτιά και τον έκαψε.
Ο άνδρας έφυγε σε κατάσταση αμόκ από το σπίτι της μητέρας του και μετέβη στο κέντρο του χωριού και συγκεκριμένα στο σπίτι ενός συγχωριανού του, με τον οποίο φέρεται να είχε προστριβές.

Τότε, σύμφωνα με μάρτυρες που επικαλείται το messinialive.gr, έβαλε φωτιά στο πατάκι τη πόρτας , άφησε το μπιτόνι εκεί και έφυγε. Ο συγχωριανός βγήκε για να δει τι συμβαίνει, κλώτσησε το μπιτόνι και πήρε φωτιά το παντελόνι του, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στο πόδι και για το λόγο αυτόν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν αδιευκρίνιστα, όμως όπως φαίνεται πρόκειται για άτομο με ψυχικές διαταραχές, καθώς είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, ενώ πριν από τρεις μήνες είχε πάρει εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο. Ο ίδιος μετά την αποτρόπαια πράξη του, παραδόθηκε στις Αρχές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ