Ladies & gentlemen... Γιάννης Αντετοκούνμπο! Παρά την ήττα της ομάδας του "τρέλανε" τους ομογενείς ο κορυφαίος του NBA (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσαν οι Έλληνες του Τορόντο στον Giannis μετά τη λήξη του αγώνα.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε για μια ακόμα φορά ότι περνούσε από το χέρι του για να χαρίσει στους Μπακς ακόμα μια νίκη, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετό, αφού τα "ελάφια" γνώρισαν την ήττα με 131-127 από τους Ράπτορς.

Ο Greek Freak σκόραρε 26 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Έρικ Μπλέντσο με 29 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από την άλλη πλευρά για τους Ράπτορς ο Ντεμαρ Ντερόζαν σημείωσε μια ιστορική εμφάνιση με 52 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη.

Η βραδιά για τον Γιάννη δεν ολοκληρώθηκε με τη λήξη της αναμέτρησης, όπως αναφέρει το in.gr, αφού μετά τον αγώνα περίπου χίλιοι έλληνες ομογενείς τον περίμεναν σε μια κερκίδα του γηπέδου, του ευχήθηκαν καλή χρονιά, τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο, ενώ του έδωσαν δώρα και μια βασιλόπιτα! Εκείνος με τη σειρά του πήρε το μικρόφωνο, τους ευχαρίστησε, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και στη συνέχεια υπέγραψε μια φανέλα και φωτογραφίες με το όνομα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ