Τo Ρεβεγιόν της Sigma άνοιξε τις πύλες της διεθνούς προβολής σε όλους τους τόπους της Ελλάδας με το Action in Greece (ΦΩΤΟ)

Σε μια μεγάλη γιορτή σημαντικές προσωπικότητες του Πολιτισμού, του Τουρισμού, της Επιχειρηματικότητας, της Φιλανθρωπίας.

Στις 26/12 στο Χυτήριο έλαβε χώρα το ρεβεγιόν της Sigma με πρωταγωνιστές τις κινηματογραφικές ταινίες ντοκιμαντέρ ACTION IN GREECE και σημαντικές προσωπικότητες που βραβεύτηκαν με τα Sigma Awards 2017.

Η μεγάλη αυτή βραδιά ήταν απίστευτα λαμπερή και γεμάτη εκπλήξεις και ηχηρά Παγκόσμια μηνύματα! Η Sigma ευχαριστεί αρχικά όλο τον κόσμο που συμμετείχε τόσο ενεργά -ζητώντας συγνώμη για όσους δεν μπόρεσε να φιλοξενήσει λόγω έλλειψης χώρου - τους αξιόλογους βραβευόμενους καθώς και τις εξαιρετικές προσωπικότητες που παρέδωσαν το βραβείο, όλους τους πρωτοκλασσάτους χορηγούς, τους συνεργάτες της Sigma - υπαλλήλους και εξωτερικούς συνεργάτες, τους υπαλλήλους του Χυτηρίου -που τόσο ζεστά μας αγκάλιασαν και φυσικά την Sigma Dream Team των εξαιρετικών μας κινηματογραφιστών.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα μεγάλα event που ετοιμάζεται η Sigma να διοργανώσει το 2018...

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ