Κομμώτρια Βορείων Προαστίων έκλεβε ακόμη & κρέατα από τα ψυγεία στα ραντεβού για χτένισμα στο σπίτι...

Από χρήματα μέχρι και τρόφιμα από τα σπίτια των ευκατάσταστων κυριών από τα βόρεια προάστια έκλεβε μια 50χρονη κομμώτρια.

Οι ικανότητες της στην κομμωτική την έκαναν ιδιαίτερα γνωστή και περιζήτητη, με τις ευκατάστατες κυρίες που ήθελαν κατ' οίκον περιποίηση να κάνουν ουρά για να κλείσουν ένα ραντεβού μαζί της.

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ της Espresso, μία από τις πελάτισσες της ξεσκέπασε τη δράση της όταν αντιλήφθηκε ότι από το σπίτι της εξαφανίζονταν μυστηριωδώς αρκετά πράγματα.

Όπως εξήγησε στον σύζυγό της, το περίεργο ήταν ότι δεν χάνονταν μόνο ακριβά αντικείμενα και χρήματα αλλά και κρέατα από το ψυγείο. Εκείνος κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει τις κλοπές. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τη λίστα των προσώπων που έμπαιναν στο σπίτι και το παγίδευσαν με κρυφές κάμερες.

Στα βίντεο αποκαλύφθηκε η δράση της κομμώτριας και έτσι οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η 50χρονη είχε κλέψει αντικείμενα και από πολλές ακόμη πελάτισσες της, τις οποίες και κάλεσαν να δηλώσουν τις κλοπές και να αναγνωρίσουν κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στην 50χρονη για διακεκριμένη κλοπή κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος και την άφησε ελεύθερη με εγγύηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ