Μπριζίτ Μακρόν - Μεγαλοκοπέλα έμπνευση για χιλιάδες γυναίκες κάποιας ηλικίας - Τι της γράφουν οι Γαλλίδες

Χιλιάδες γράμματα προς την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχουν φτάσει στο προεδρικό μέγαρο της χώρας, από τότε που ο Εμανουέλ Μακρόν ανέλαβε τα ηνία της διακυβέρνησης.

Οι αποστολείς είναι κυρίως ώριμες σε ηλικία γυναίκες που θέλουν να ευχαριστήσουν την κυρία Μακρόν που τους έδειξε ότι μπορούν να είναι σαγηνευτικές ακόμη και μετά τα 60!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Telegraph», η 64χρονη κυρία Μακρόν έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιστολών ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Καθημερινά, φτάνουν στο Elysée Palace τουλάχιστον 200 επιστολές προς εκείνη, στις οποίες της ζητείται βοήθεια για διάφορα θέματα.

Πρόκειται για έναν τεράστια αριθμό επιστολών, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς πως το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Κάρλα Μπρούνι, η οποία λάμβανε κατά μέσο όρο 35 επιστολές την ημέρα.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της κυρίας Μακρόν, τους οποίους επικαλείται η Telegraph, το μεγαλύτερο μέρος των επιστολών προέρχεται από γυναίκες μετά τα 60 ή και μετά τα 70 που την λένε ότι πήραν έμπνευση από τη σχέση της με τον 40χρονο Εμανουέλ Μακρόν και την ευχαριστούν που τους δείχνει ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και θελκτική σε κάθε ηλικία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ