Τα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας με τη Μέγκαν Μαρκλ στο κτήμα Sandringham (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πρώτα Χριστούγεννα της  Μέγκαν στο παλάτι

Η Μέγκαν Μαρκλ, είναι η πρώτη επίσημη αρραβωνιαστικιά που περνάει την μέρα των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια και πλήθος κόσμου και φωτογράφων, συγκεντρώθηκε για να δει από κοντά την αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι.

Η  Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, παρακολούθησαν ανήμερα των Χριστουγέννων, την θεία λειτουργία στην στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, στο κτήμα Sandringham της βασιλικής οικογένειας στην ανατολική Αγγλία . Για την περίσταση η Μέγκαν φόρεσε ένα κομψό καφέ μπερέ, για να προστατευθεί από το κρύο και  ένα μπεζ παλτό Sentaler. Η 36χρονη Μέγκαν δεν σταμάτησε με υπερηφάνεια να δείχνει το υπέροχο δαχτυλίδι των αρραβώνων που ο ίδιος ο Χάρι σχεδίασε για εκείνη πριν τους αρραβώνες τους το Νοέμβριο.

Μαζί με το αρραβωνιασμένο ζευγάρι, ο αδελφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ, με τη σύζυγό του Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. Τα ζευγάρια φέρονταν με άνεση μεταξύ τους και χαμογελούσαν διαρκώς ενώ η Κέιτ που περιμένει το τρίτο παιδί της έκρυψε την εγκυμοσύνη της κάτω από ένα εντυπωσιακό παλτό  tartan.

Η βασίλισσα έφτασε φορώντας ένα πορτοκαλί παλτό και ένα κομψό ασορτί floral καπέλο. Είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν μαζί από τότε που ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν τους επερχόμενους γάμους τους.


Ο φωτογραφικός κατέγραψε και τους Κάρολο και Φίλιππο, που επίσης παρευρέθηκαν στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία. Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας ο Χάρι και η Μέγκαν συνομίλησαν με τον κόσμο, που είχε συγκεντρωθεί για να τους δει από κοντά. Ήταν φιλικοί και ευγενείς με όλους, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ