«Βασίλισσα» του My Style Rocks η Ραμόνα Βλαντή - Το άτακτο, ζόρικο κορίτσι πρώτη των πρώτων (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από τρεις μήνες προβολών, μετά από ατέλειωτα ρούχα, συνδυασμούς, χαρές, λύπες, κόντρες με τους κριτές, 70 εμφανίσεις και πολύτιμα μαθήματα στιλ, το show του ΣΚΑΪ, My Style Rocks έφτασε στο τέλος του.

Σε μια λαμπερή βραδιά, ένα εκ των φαβορί του διαγωνισμού, η Ραμόνα Βλαντή φόρεσε το στέμμα της «βασίλισσας» του στιλ, παίρνοντας τη νίκη από τις υπόλοιπες φιναλίστ Τζώρτζια Βαϊνά, Υβόννη Ντόστα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Βασιλική Ρούσσου και Ιωάννα Τούνη. 

Οι έξι κοπέλες κλήθηκαν να ντυθούν βασίλισσες επιλέγοντας η κάθε μία τη δική της εκδοχή με γνώμονα φυσικά το προσωπικό τους στιλ. 


Στο πρώτο σκέλος, η παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε τις δυο φιναλίστ, που έλαβαν τις περισσότερες, ψήφους και ήταν η Ιωάννα Τούνη και η Ραμόνα Βλαντή.

Στο δεύτερο σκέλος το κοινό αποφάσισε ότι εκείνη που έπρεπε να φορέσει το στέμμα, ως η «απόλυτη βασίλισσα» ήταν η Ραμόνα, που κέρδισε και το έπαθλο των 30.000 ευρώ!

Στη λαμπερή βραδιά του μεγάλου τελικού, το δικό τους μοναδικό στίγμα έδωσαν και οι κριτές: ο φωτογράφος μόδας Χάρης Χριστόπουλος, η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ