Ασυνήθιστο μα... 100% ελληνικό: 43χρονος από το Πήλιο "πιάστηκε" να οδηγεί με πλαστό δίπλωμα για 24 ολόκληρα χρόνια!

Ένας αγρότης κατόρθωσε να πετύχει ένα ιδιαίτερα σπάνιο και περίεργο ρεκόρ.

Όταν οι τροχονόμοι σταμάτησαν για έλεγχο το αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε, έμειναν με το στόμα ανοιχτό για την... παρασπονδία του 43χρονου άνδρα. Συγκεκριμένα, διαπίστωσαν ότι το δίπλωμά του ήταν πλαστό και εκείνος τους αποκάλυψε ότι το έχει... 24 ολόκληρα χρόνια!

Όπως παραδέχθηκε ο αγρότης, είχε δώσει δύο φορές εξετάσεις για να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης από το υπουργείο Μεταφορών, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το απαραίτητο πιστοποιητικό αφού και τις δυο "κόπηκε". Στο δικαστήριο όπου προσήχθη κατηγορούμενος για χρήση πλαστού εγγράφου και  παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αποκάλυψε ότι ένας Βολιώτη προσφέρθηκε να τον «"βοηθήσει" το 1993,  προμηθεύοντάς τον με πλαστό δίπλωμα έναντι 600.000 δραχμών!

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον 43χρονο σε ποινή φυλάκισης ένδεκα μηνών με τριετή αναστολή, αλλά τον απάλλαξε από την κατηγορία της κατάρτισης πλαστού εγγράφου, καθώς στην ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι είχε προμηθευτεί το πλαστό δίπλωμα από άλλο άτομο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ