Της έκοψαν το ένα πόδι, τώρα και το άλλο μα μένει δυνατή: Το μοντέλο εξαιτίας του ταμπόν παλεύει για την ζωή της...

Tο 2012 η πανέμορφη Λόρεν έχασε το πόδι τη μα κατάφερε να μετατρέψει τον γολγοθά της σε μια διδακτική εμπειρία.

Σήμερα το μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβίστρια Λόρεν Βάσερ μιλά για τις δυσκολίες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σαν αποτέλεσμα του συνδρόμου τοξικού σοκ, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας οι γιατροί να πρέπει να της ακρωτηριάσουν και το υπόλοιπο πόδι, λόγω των διαρκών επιπλοκών.

Η 29χρονη καλλονή υπέφερε από σύνδρομο τοξικού σοκ το 2012, όταν χρησιμοποίησε ένα ταμπόν κατά τη διάρκεια της περιόδου της. Άρχισε να υποφέρει από συμπτώματα που έμοιαζαν με γρίπη, τα οποία κατέληξαν σε καρδιακή προσβολή.

Η γάγγραινα άρχισε να τρώει και τα δυο πόδια της, γεγονός που οδήγησε σε ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού από το γόνατο και κάτω και ακρωτηριασμό στα δάχτυλα του αριστερού ποδιού.

Αν και οι γιατροί της συνέστησαν να ακρωτηριασθούν και τα δύο πόδια εκείνη τη στιγμή, καθώς οι πιθανότητες να σωθεί το αριστερό πόδι δεν ήταν με το μέρος της, η Βάσερ αποφάσισε να πολεμήσει και να σώσει το αριστερό της πόδι.

 

Αφού επέζησε από την τραγική διαδικασία, η Βάσερ αφιέρωσε τη ζωή της στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την πρόληψη του συνδρόμου τοξικού σοκ, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών κινδύνων από την χρήση ταμπόν.

Όσο για τις μάχες που δίνει με τις επιπτώσεις του συνδρόμου, η Βάσερ παλεύει με τους ανυπόφορους πόνους που της προκαλεί το αριστερό πόδι της.

Αν και είπε στο περιοδικό InStyle πως έχει "ένα χρυσό πόδι για το οποίο είναι περήφανη", το αριστερό της πόδι έχει "ένα ανοιχτό έλκος, χωρίς φτέρνα και χωρίς δάχτυλα. Κι όλα αυτά τα χρόνια, το σώμα μου παράγει πολύ ασβέστιο, το οποίο προκαλεί την ανάπτυξη των οστών μου σε αυτό το πόδι".

"Σε μερικούς μήνες, αναπόφευκτα θα ακρωτηριάσω το άλλο μου πόδι. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό" αναφέρει χαρακτηριστικά η Top Woman. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ