Ρώσος χτύπησε την όμορφη γυναίκα του τόσο πολύ που 6 μέρες μετά πέθανε - Καυχιόνταν σε φίλους ότι την έχει υπό έλεγχο- ΦΩΤΟ

Ο 34χρονος Maxim Gribanov χτύπησε μέχρι θανάτου την 28χρονη Anastasia Ovisiannikova επειδή εκείνη ήθελε να τον αφήσει.

Στη συνέχεια τράβηξε και φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό της τις οποίες και έστειλε σε φίλους του θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο πως την έχει υπό τον έλεγχό του.
Στην ανατριχιαστική φωτογραφία η Anastasia, μητέρα δύο παιδιών, φαίνεται να κάθεται σε ένα καναπέ έχοντας υποστεί τρομακτικά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία και σπασμένα οστά. Έπεσε σε κώμα και πέθανε έξι μέρες αργότερα, σύμφωνα με την Metro.


Πολύς ήταν ο κόσμος που πήγε στην κηδεία της άτυχης κοπέλας, σε πόλη της Ρωσίας ωστόσο σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο ξυλοδαρμός της κοπέλας ξεκίνησε σε μία καφετέρια μπροστά στα μάτια των θαμώνων χωρίς κανείς από αυτούς να κάνει τίποτα για να σταματήσει όσα εκτυλίσσοντας μπροστά στα μάτια τους. Ούτε καν ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο 34χρονος την έσυρε στη συνέχεια από τα πόδια και την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό του για να συνεχίσει να την κακοποιεί στο διαμέρισμά τους ενώ εκείνη εκλιπαρούσε για βοήθεια.
Τελικά οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά και τον πατέρα της κοπέλας που έφτασε στο διαμέρισμα όπου αντίκρισε την κόρη του πολύ άσχημα χτυπημένη.

Συγγενείς και φίλοι της 28χρονης είπαν πως υπέφερε για χρόνια στο πλευρό του. Προσπαθούσε να βρει το θάρρος να τον αφήσει αφού γνώρισε έναν άλλο άντρα.

Τους έλεγε όμως ότι ήταν πολύ φοβισμένη για αυτό που θα ακολουθούσε. Για πολλά χρόνια ήταν θύμα της αμείλικτης κακοποίησής του.
Ο Gribanov βρίσκεται αντιμέτωπος με 15 χρόνια φυλακή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ