Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένεια του και αυτοκτόνησε

Σοκ προκαλεί το οικογενειακό δράμα

Τραγωδία το μεσημέρι της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους καθώς αστυνομικός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να σκότωσε  την πεθερά, την σύζυγο και την τετράχρονη κόρη του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Τους νεκρούς εντόπισαν συγγενείς που πήγαν το μεσημέρι, στην οικία της οικογένειας, στην οδό Ευρυπίδου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα όταν κλήθηκαν από συγγενείς της οικογένειας που τους αναζητούσαν από το πρωί αλλά δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν.

Στο σημείο της τραγωδίας μετέβησαν αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής.

Τους βρήκαν όλους νεκρούς
Οι αστυνομικοί, πήγαν στο σπίτι και έπαθαν σοκ. Παραβίασαν την πόρτα και τους βρήκαν όλους νεκρούς στον ίδιο χώρα. Από τις πρώτες ενδείξεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο αστυνομικός, εκτέλεσε την κορούλα του μόλις 4 ετών, την σύζυγό του και την πεθερά του και μετά έδωσε τέλος στην ζωή του.

Ο αστυνομικός, ήταν αρχιφύλακας στην φρουρά της Βουλής και τώρα ήταν αποσπασμένος στην φρουρά πρώην πρωθυπουργού. Η σύζυγός του ήταν γιατρός – ρευματολόγος και εργαζόταν σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων όπως επίσης και η πεθερά του.

Επι τόπου βρίσκονται άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για να εξακριβώσουν με βεβαιότητα τις συνθηκες κάτω από τις οποίες διαδραματίσθηκε αυτή η τραγωδία. Επίσης, ο ιατροδικαστής θα προσδιορίσει τον χρόνο θανάτου τους έτσι ώστε να καταλάβουν οι αρχές πότε έγιναν τα εγκλήματα.

Με πληροφορίες από την ert.gr και το newsit.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ