Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά νύχια - Πως γίνεται

Ανακαλύψτε την μαγεία που κρύβεται πίσω από το απλό ή ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών με μαγνήτη και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Τι είναι το βερνίκι νυχιών με μαγνήτη;
Το μανό με μαγνήτη
είναι στην ουσία ένα συνηθισμένο βερνίκι νυχιών το οποίο περιέχει ρινίσματα σιδήρου. Η εφαρμογή του στην επιφάνεια του νυχιού χωρίς την χρήση του μαγνήτη θα έχει ως αποτέλεσμα απλά το βάψιμο του με το χρώμα που έχετε επιλέξει.

Αν όμως χρησιμοποιήσετε τον ειδικό μαγνήτη που περιέχει η συσκευασία, συνήθως στο καπάκι του μπουκαλιού, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια με νερά που θυμίζουν γαλαξία ή το μάτι της γάτας. Το Magnetic nail polish, όπως ονομάζεται, μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία ενός υπέροχου «tiger eye» σχεδίου στα νύχια.

Μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών σε οποιοδήποτε κατάστημα καλλυντικών, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Τα διαφορετικά νερά οφείλονται στο διαφορετικό σχήμα του μαγνήτη, αλλά και στην κατεύθυνση εφαρμογής του πάνω από τα νύχια.

Εξάλλου, υπάρχουν στο εμπόριο ειδικοί μαγνήτες σε διάφορα σχήματα, ακόμη και μολύβι μαγνήτης, που πωλούνται ξεχωριστά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε μαγνητικό βερνίκι νυχιών.

Η τιμή για ένα απλό μανό με μαγνήτη ξεκινάει από τα 2,50 ευρώ.

Τα βήματα για να δημιουργήσετε μανικιούρ με μαγνήτη:
Ο τρόπος δημιουργίας υπέροχων magnetic nails
χρησιμοποιώντας ένα απλό μαγνητικό βερνίκι νυχιών και όχι ημιμόνιμο είναι πολύ εύκολος, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr

  • Αρχικά κάνετε την προετοιμασία του μανικιούρ σας, λιμάροντας τα νύχια και καθαρίζοντας τα πετσάκια.
  • Έπειτα καθαρίστε πολύ καλά την επιφάνεια του νυχιού με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με ασετόν, για να είναι εντελώς καθαρή.
  • Στη συνέχεια εφαρμόζετε μια θρεπτική βάση και προχωράτε στην εφαρμογή δυο στρώσεων από το μανό με μαγνήτη στην απόχρωση και το σχέδιο της αρεσκείας σας. Προσοχή όμως, πριν εφαρμόσετε το δεύτερο χέρι, αφήστε το πρώτο να στεγνώσει ελαφρώς.
  • Αφού εφαρμόσετε και το δεύτερο χέρι με το βερνίκι, το οποίο θα πρέπει να είναι παχύ, πάρτε τον μαγνήτη.
  • Όσο η δεύτερη στρώση του μανό είναι υγρή, περάστε τον μαγνήτη πάνω από το νύχι σας, χωρίς να τον ακουμπήσετε σε αυτό και κρατήστε τον για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να δημιουργηθεί το επιθυμητό σχέδιο. Μπορείτε αν θέλετε να πειραματιστείτε κουνώντας τον μαγνήτη σας σε διάφορες κατευθύνσεις για να δημιουργήσετε διαφορετικά σχέδια. Προσοχή, θα πρέπει να ετοιμάζετε το σχέδιο σε ένα νύχι και μετά να εφαρμόσετε το δεύτερο στρώμα στο επόμενο, έτσι ώστε να μην προλάβει να στεγνώσει πριν την χρήση του μαγνήτη.
  • Συνεχίστε κάνοντας την ίδια διαδικασία σε κάθε νύχι που θέλετε να εφαρμόσετε το συγκεκριμένο εφέ και τέλος, μόλις έχει στεγνώσει πλήρως το μαγνητικό βερνίκι νυχιών, εφαρμόστε ένα Top coat για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το μαγνητικό μανό μπορεί να κάνει περισσότερη ώρα για να στεγνώσει, απ’ ότι ένα συνηθισμένο βερνίκι νυχιών.

Δείτε τον τρόπο δημιουργίας υπέροχων μανικιούρ με μαγνήτη στα βίντεο που ακολουθούν:

Τρόπος αφαίρεσης μανό με μαγνήτη:
Η διαδικασία αφαίρεσης ενός απλού βερνικιού με μαγνήτη γίνεται με τον ίδιο τρόπο που αφαιρείται οποιοδήποτε μανό από τα νύχια. Για την αφαίρεση του χρησιμοποιήστε ένα ξεβαφτικό νυχιών ή ασετόν με τη βοήθεια ενός βαμβακιού.

Αν πρόκειται για ημιμόνιμο μαγνητικό βερνίκι νυχιών θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία αφαίρεσης του ημιμόνιμου βερνικιού.

Λιμάρετε ελαφρώς την επιφάνεια του νυχιού και εφαρμόστε ένα βαμβάκι εμποτισμένο με καθαρό ασετόν για 20 λεπτά πάνω στο νύχι. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το βαμβάκι, ξύστε με ένα ξυλάκι την επιφάνεια για να φύγει το χρώμα, περάστε την με ασετόν και κάντε την με το buffer.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ