Made in Greece ιδέα στα Τρίκαλα: Ενοικιάζεται τροχόσπιτο στολισμένο σαν Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι (ΦΩΤΟ)

Το νοικιάζει μέσω της airbnb Greece

Όταν έχεις φαντασία και πρωτοποριακές ιδέες μπορείς να μετατρέψεις ένα απλό τροχόσπιτο σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι προς ενοικίαση.

Τρικαλινός στόλισε το τροχόσπιτό του (που είναι αναξιοποίητο αυτό το χρονικό διάστημα) και το νοικιάζει μέσω της  airbnb  με όλες τις παροχές λες και είναι δωμάτιο ξενοδοχείου… Ακόμη και ελεύθερη πρόσβαση σε γυμναστήριο παρέχει!

Δείτε τι αναφέρει ο οικοδεσπότης στην αγγελία που έχει βάλει στο διαδίκτυο:

Χριστουγεννιάτικο τροχόσπιτο στο Μύλο των Ξωτικών!

Μόλις 7 λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Το τροχόσπιτο βρίσκεται δίπλα στο 2ο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης (πάρκο Ματσόπουλου) σε ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τα Μετέωρα αλλά θέλουν να μείνουν σε μια μεγαλύτερη πόλη από την Καλαμπάκα.
Ο Μύλος των Ξωτικών, που λειτουργεί όλο το Δεκέμβρη και φυσικά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  είναι το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Ελλάδα. Απέχει  μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το χριστουγεννιάτικο τροχόσπιτο!

Ο χώρος

Ο χώρος είναι ιδανικός για όσους επιθυμούν να είναι κοντά στον σταθμό των τρένων και να επισκεφτούν τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα, που απέχουν 20 λεπτά με το τρένο. Όσοι νοικιάζουν το τροχόσπιτο, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο γυμναστήριο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Εξοπλισμός άσκησης, μαθήματα, χαμάμ, αποδυτήρια, ντους, κλπ.

Στο τροχόσπιτο υπάρχει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, κουζίνα και χώρο καθιστικού. Υπάρχει επίσης μια ντουλάπα για τα ρούχα σας και μια τουαλέτα. Ο χώρος του καθιστικού μπορεί να γίνει και 2πλο κρεβάτι για να κοιμηθούνε συνολικά 4 άτομα. Πρόκειται για μια φθηνή διαμονή οπότε καλό είναι εφόσον το κλείσετε να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες όσων αφορά το θέμα της άνεσης (κυρίως από άποψη χώρων). Το μπάνιο είναι επίσης μικρό αλλά υπάρχει ζεστό νερό και με θερμοσίφωνα 15 λίτρων και μπορεί να γίνει εύκολα ένα γρήγορο μπάνιο. Η τουαλέτα του τροχόσπιτου είναι χημική.

Πρόσβαση επισκεπτών

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους  του τροχοσπίτου και το γυμναστήριο δίπλα σε αυτό είναι δωρεάν!

ΠΡΟΣOXH!!! Το γυμναστήριο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, το Σάββατο από τις 12:00 έως τις 18:00 και παραμένει κλειστό την Κυριακή και τις αργίες. Όταν είναι κλειστό πρόσβαση στην τουαλέτα και το ντουζ του γυμναστηρίου δεν υπάρχει. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά του τροχοσπίτου.

Πηγή: trikalaview.gr

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο MadeinGreecenews

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ