Υπόθεση Γιαβούζ Γιλμάζ: Στοιχεία που συγκλονίζουν στο φως - Αυτοκτόνησε για να μην μείνει παράλυτος...

Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι στο κρεβάτι στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε ο άτυχος 38χρονος το πρωί του Σαββάτου.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Μεχμούτ Γιαβούζ Γιλμάζ έρχεται να αποκαλύψει σήμερα το Πανεπιστήμιο Κεντ στην Κωνσταντινούπολη μέσα από ανακοίνωση του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, ο Μέχμετ ήταν μόνος του όλο το βράδυ μέσα στο σπίτι του. “Μπήκαμε με τη βοήθεια ενός κλειδαρά το πρωί και βρήκαμε ένα όπλο δίπλα του” δήλωσαν.

Ο 38χρονος ήταν μέλος της εκτελεστικής επιστροπής του Πανεπιστημίου Κεντ, το οποίο ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό του που έρχεται να ανατρέψει τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, “ο Γιαβούζ Γιλμάζ έπασχε από επιληψία κροταφικού λοβού. Ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε, όταν υπήρξαν κάποιες επιπλοκές που οδηγούσαν στην παράλυση. Ήταν πολύ πιεσμένος, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτή την πίεση και έβαλε τέλος στη ζωή του. Εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας, Γιαβούζ Γιλμάζ. Θα θυμόμαστε πάντα, όσα έκανε για το πανεπιστήμιο μας”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ