ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ : Παντρεμένος πήγε να βρει την γυναίκα που φλέρταρε ταξιδεύοντας 1142 χλμ - έφαγε ξύλο από τον άντρα της

Πήγε για.... ραντεβού και έφυγε δαρμένος

Ως που θα φτάνατε για ένα... ερωτικό ραντεβού με κάποιον που γνωρίσατε σε site γνωριμιών; Ένας παντρεμένος άντρας από την Κίνα φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να φτάσει μακριά αλλά δεν του βγήκε σε καλό.

Mr Liu is pinned to a tree by a few men on a street after being caught meeting a married woman

Ταξίδεψε 1142 χλμ με το αεροπλάνο για να συναντήσει μια γυναίκα - επίσης παντρεμένη - που γνώρισε σε site ηλεκτρονικών ραντεβού και έφαγε πολύ ξύλο.

It's said Mr Liu flew from central China to south-west China for the date

Ο κος Liu μάλλον δεν περίμενε ότι ο σύζυγος της γυναίκας που ήθελε να συναντήσει της κυρίας Duan , και οι φίλοι του θα τον υποδεχόντουσαν με μαστίγια  και ζώνες και θα τον έκαναν "μαύρο στο ξύλο" μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πλήθους στην Fuyuan, που βρίσκεται στην επαρχία Yunnan της νοτιοδυτικής Κίνας.

Ms Duan's husband and his friends brutally whip Mr Liu using belts and straps on a street

To βίντεο που τραβήχτηκε από κινητό δείχνει τον κύριο Liu, πιασμένο σε ένα δέντρο ενώ τέσσερις άνδρες τον χτυπούν με μαστίγια και δερμάτινες ζώνες.

The man claimed he met Ms Duan from an online dating site

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ένα πλήθος φοβισμένων θεατών παρακολουθούσαν και κινηματογραφούσαν τη σκηνή καθώς ο σύζυγος της κυρίας Duan, και οι φίλοι του χτυπούσαν τον κο Liu στο σώμα και στα πόδια.

Ο παρολίγο "απατημένος" σύζυγος ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε πως η γυναίκα του επρόκειτο να βγει ραντεβού με έναν άντρα που γνώρισε σε site γνωριμιών. Άγνωστο παραμένει τι απέγινε η "πέτρα του σκανδάλου" , η κυρία Duan, η οποία δεν φαίνεται πουθενά στα πλάνα.

The men hit him on the back, legs and head

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ