Να και μια " σοβαρη" είδηση : Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού

Ανάμεσα τους και πολλές διάσημες

Είναι η νέα μόδα που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας. Ο λόγος για την λεύκανση πρωκτού. Τα ποσοστά των γυναικών που προχωρούν σε αυτή την διαδικασία, αυξάνονται με  ιλιγγιώδεις ρυθμούς κάθε χρόνο.

 Marnie Simpson bleached Sophie Kasaei's bum on Geordie Shore in April

Φέτος εμφανίζονται αυξημένα κατά 23% σε σχέση με πέρυσι. Ανάμεσα στις γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν τον πρωκτό τους να δείχνει πιο ωραίος και πολλές διάσημες.

There are a number of creams you can buy to bleach your bum at home

Μεταξύ άλλων η Sophie Kasaeit, η Charlotte Crosby αποκάλυψαν πως έχουν υποβληθεί στη συγκεκριμένη αισθητική επέμβαση όπως αναφέρει η The sun. Πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλουν να επιτύχουν, φαίνεται ότι όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να μοιάζουν με πορνοστάρ καθώς αυτό τις κάνει να νιώθουν σέξι.

Kourtney Kardashian has also admitted to having her behind bleached on an episode of Kourtney and Khloe Take Miami

Αν και στο παρελθόν η λεύκανση πρωκτού ήταν κυρίως συνυφασμένη με άτομα που εργάζονταν στη βιομηχανία του πορνό, τον περασμένο Απρίλιο η Marnie Simpson την έκανε on camera στην συμπαίκτριά της Sophie Kasaei στο ριάλιτι Geordie Shore, κάτι που φαίνεται πως «απενοχοποίησε» αρκετά τη διαδικασία στα μάτια του κοινού. Η Kourtney Kardashian έχει επίσης παραδεχθεί στο παρελθόν πως έχει κάνει λεύκανση πρωκτού.

Charlotte Crosby has also revealed she had the procedure done

Σύμφωνα με μεγάλη κλινική αισθητικής με έδρα το Λονδίνο, η λεύκανση πρωκτού στις γυναίκες έχει σημειώσει σημαντική αύξηση το τελευταίο διάστημα, ενώ πολλοί είναι πλέον και οι άντρες που την επιλέγουν. «Τον τελευταίο χρόνο παρατηρήσαμε αύξηση κατά 23%. Πιο δημοφιλής όλων είναι η θεραπεία με λέιζερ, την οποία προτιμά το 95% των ασθενών, με τους υπολοίπους να επιλέγουν τις αντίστοιχες κρέμες. Κυρίως την επιζητούν γυναίκες αλλά έχουμε και μερικούς άντρες που έρχονται για λεύκανση πρωκτού. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, έχουμε από νεαρές γυναίκες μέχρι πιο ηλικιωμένες. Πιστεύω πως οι γυναίκες πιέζονται από τους συντρόφους τους να μοιάζουν με τις ενήλικες πορνοστάρ που βλέπουν», εξηγεί ο Sheri Johnson, διευθυντής της κλινικής HB Health στο Νάιτσμπριτζ.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ