Ο άπιστος άντρας το γράφει στο... μέτωπο; - Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου του άντρα που θα σε απατήσει (ΦΩΤΟ)

Κοιτάξτε τον στο πρόσωπο και θα καταλάβετε λέει η έρευνα

Τώρα οι γυναίκες μπορούν να ξέρουν αν ο άντρας των ονείρων τους θα τους είναι πιστός ή όχι. Πως; Κοιτάζοντας προσεκτικά στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο σαγόνι, το πηγούνι και το μέτωπο.

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail, οι άντρες που έχουν την τάση να απατάνε τις γυναίκες τους, το γράφουν στο .... πρόσωπο. Έχουν υπερυψωμένο φρύδι και τετράγωνο πηγούνι. Η έρευνα έγινε από Αυστραλούς ειδικούς οι οποίοι συγκέντρωσαν και φωτογράφησαν 200 άτομα. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που τους έκαναν ήταν αν θεωρούν τον εαυτό τους ελκυστικό, αν είχαν πολλές σχέσεις στο παρελθόν, αν είχαν ποτέ παράλληλες σχέσεις.

Men whose strong features may ring alarm bells include actors Colin Farrell, left, and Gerard Butler, right

Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας κατέληξε: Ο άντρας που πιθανόν θα σε απατήσει μοιάζει κάπως έτσι:

Men whose strong features may ring alarm bells include actors Colin Farrell, left, and Gerard Butler, right

Έχει μεγάλο κενό ανάμεσα στα μάτια του

Όσο πιο μακριά είναι το ένα μάτι από το άλλο, τόσο πιο εύκολα ένας άντρας βαριέται, οπότε έχει και μεγαλύτερες πιθανότητες απιστήσει. Στον αντίποδα, πιο πιστοί φαίνονται να είναι εκείνοι των οποίων τα μάτια είναι αρκετά κοντά.

Πυκνά φρύδια

Σημαίνει άλλωστε και τεστοστερόνη. Επομένως, έντονη σεξουαλική ορμή και κάπως αχαλίνωτη…

Analysis showed that they weren't simply drawn to faces they felt were generally not to be trusted. Instead, they were linking masculinity with infidelity

Μύτη με εξογκώματα ή χοντρή

Του αρέσει να κάνει πολύ σεξ και μάλιστα όχι συμβατικό.

Το τετράγωνο πρόσωπο

Aν ο σύντροφός σου έχει τετράγωνο σχήμα προσώπου είναι πιθανότερο να σε απατήσει. Αν πάλι έχει οβάλ, τότε μείνε ήσυχη.