Το Star Wars στα πόδια μας: Δείτε τα 4 υπέροχα ψηλοτάκουνα που σχεδίασε ο Christian Louboutin με έμπνευση την ταινία- StarWars: "The last Jedi" (ΦΩΤΟ)

Πωλούνται σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Μόδα και στυλ πέρα από το γαλαξία. Οι ηρωίδες της ταινίας ''Star Wars: The Last Jedi'', Rey, Admiral Holdo, Captain Phasma και Rose Tico αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον διάσημο σχεδιαστή παπουτσιών Christian Louboutin, ο οποίος σχεδίασε 4 ζευγάρια υπέροχα ψηλοτάκουνα.

Οι δημιουργίες του παρουσιάστηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες, το Σάββατο και πωλούνται σε online δημοπρασία στο Charity Buzz έως τις 20 Δεκεμβρίου. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα Starlight Children's Foundation, το οποίο στηρίζει παιδιά με σοβαρές ασθένειες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, εκ μέρους της πρωτοβουλίας Star Wars: Force for Change.

Τα ζευγάρια που θα παραλάβουν όσοι κάνουν τη μεγαλύτερη προσφορά θα είναι υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον Christian Louboutin και την ηθοποιό από την οποία έχει εμπνευστεί το σχέδιο, ενώ μαζί τους θα πάρουν ένα ακόμα ζευγάρι καθώς επίσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ειδική προβολή του ''Star Wars: The Last Jedi'', στο San Francisco, τον Ιανουάριο.

Οι προσφορές κυμαίνονται μέχρι στιγμής στα 5.000 έως 6.000 δολάρια, αλλά τα πακέτα έχουν εκτιμώμενη αξία 10.000 δολάρια το καθένα. σύμφωνα με το Vantity Fair

"Εκ πρώτης όψεως, το σύμπαν του Star Wars και το δικό μου φαίνεται είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο", ανέφερε ο Louboutin. "Αλλά όταν είδα τις εικόνες του κόκκινου πλανήτη Crait, αμέσως κατάλαβα πού συνδέονται και γιατί σκέφτηκαν εμένα" είπε ο σχεδιαστής που είναι γνωστός για τις κομψές ψηλοτάκουνες γόβες με το πολύ χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που φέρουν οι σόλες τους, αναφερόμενος στην πρόταση για συνεργασία που δέχθηκε από τη Disney και τη Lucasfilm. "Ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι για μία γυναίκα είναι επίσης ένα είδος όπλου" υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ