"Πλήρωσε" για την απαράδεκτη συμπεριφορά της: Αυτή είναι η τιμωρία για την γυναίκα που κλώτσησε το παιδάκι στην Ακρόπολη... Φωτό

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την ανεγκέφαλη συμπεριφορά της, ωστόσο ήρθε η τιμωρία...

Ένα μικρό παιδί που έπαιζε ακορντεόν ζητώντας βοήθεια σε γειτονιά της Ακρόπολης δε δίστασε να κλωτσήσει η γυναίκα της φωτογραφίας πριν από τέσσερα περίπου χρόνια.

Όπως μαθαίνουμε, η γυναίκα αυτή έχει καταδικαστεί ερήμην της αφού δεν παρέστη στο δικαστήριο σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή. 

Ο φωτογράφος, Δημήτρης Μεσσίνης, έγραψε μεταξύ άλλων σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στo Facebook: "Ειναι στιγμές που νιώθω πολύ περήφανος για το λειτούργημα που ασκούσα όλα αυτά τα χρόνια..."

"Το 2013 ειχα την τύχη (ατυχία για το παιδί) να τραβήξω αυτήν την φωτογραφία κάτω από την Ακρόπολη. Η δημοσίευσή της τότε είχε γίνει viral και μετά από πιέσεις του παρατηρίου ρατσιστικών εγκλημάτων στην Ελλάδα, το θεμα εφτασε στην Βουλή και ασκήθηκε και αυτεπάγγελτη δίωξη κατά της εν λόγω "κυρίας". 4 χρόνια μετά και 2 αναβολές η κατηγορουμένη καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκησης 3 μηνών με αναστολή... Ειναι στιγμές που νιώθω πολύ περήφανος για το λειτούργημα που ασκούσα όλα αυτά τα χρόνια..." κατέληξε ο κ. Μεσσίνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ