Η Ελπίδα Κόκκοτα και οι γυναίκες της Mehoho βραβεύτηκαν στα GIWA AWARDS (ΦΩΤΟ)

Βραβείο στον τομέα κοινωνικής ευθύνης

Η Ελπίδα Κόκκοτα, η επικεφαλής της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Mehoho που έχει στόχο να ενθαρρύνει γυναίκες από όλο τον κόσμο, να αναλάβουν κοινωνική και επιχειρηματική δράση,βραβεύτηκε στα International Women Awards, που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο.

Η ίδια λέει για τη βραβεύση της: "Σας ευχαριστούμε που μας υποστηρίξατε! Συμμετείχαμε για να αναγνωριστεί ο αντίκτυπος του έργου μας, στη ζωή 1767 γυναικών στο Μεξικό, τις ΗΠΑ, το Νεπάλ και την Ελλάδα.

Είχα την τιμή να βραβευτώ από τα International Women Awards, ως γυναίκα με αντίκτυπο στην κοινωνική ευθύνη. Αυτή η αναγνώριση τιμά ιδιαιτέρως εμένα και την εκπληκτική ομάδα της Mehoho. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύντροφο και συνεργάτη μου Βασίλη ο οποίος υποστηρίζει πάντα όλα όσα κάνω, τον θετό μου γιο Ιβάν που είναι  το κίνητρο να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον γι 'αυτόν και όλα τα παιδιά, τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου που με δίδαξαν να δραστηριοποιούμαι και να μην κάνω διακρίσεις. και όλους εσάς που  μας ακολουθείτε, υποστηρίζοντας με τα λόγια και τις ενέργειές σας και χρηματοδοτώντας αυτήν την τεράστια προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ahmad Ashkar από το Hult Prize Foundation, στον Stephen Hodges από το Hult International Business School, στην Σοφία Πρωτόπαππα από το Ελληνο-Αμερικάνικο κολέγιο, και στους Joy & Costantino από το Weird Authentic People Branding Agency  για την τεράστια φιλία και υποστήριξη.

Σας αγαπώ και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας κι άλλες ιστορίες γυναικών που μαζί τους θα αλλάξουμε τον κόσμο".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ