Η ερώτηση που.... καίει: Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους φαλακρούς ; (ΦΩΤΟ)

Έρευνα έδειξε ότι κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών

Ο κύβος ερρίφθη. Αν είστε και εσείς από αυτούς που "αφήνουν μαλλάκι", ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, πρέπει να το ... ξανασκεφτείτε, διότι νέα έρευνα δείχνει ότι το νέο sex symbol, έχει το στυλ του Γιουλ Μπρίνερ. Και πριν βιαστείτε να ... μειδιάσετε ειρωνικά σας λέμε ότι δεν κάνουμε πλάκα.  Τα πράγματα είναι επίσημα.

Michael Rosenbaum - Lex Luthor

 Ο Δρ. Frank Muscarella, από το πανεπιστήμιο της Φλόριντα, εκπόνησε μια μελέτη και έβγαλε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Η έρευνα ζητούσε από τους συμμετέχοντες να αξιολογήσουν τους άντρες σύμφωνα με τέσσερις κατηγορίες: Εμφάνιση, κοινωνική ωριμότητα, επιθετικότητα και ηρεμία.

Ματ Ντέιμον - Behind the Candelabra

Ο Muscarella, ανέφερε λοιπόν σύμφωνα με το rebelcircus.com  ότι οι γυναίκες προτιμούν τους φαλακρούς άντρες, γιατί είναι πιο έντιμοι, ειλικρινείς και πιο έξυπνοι από αυτούς που έχουν πολλά μαλλιά. Επιπλέον  φαίνονται περισσότερο δυναμικοί, κυρίαρχοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γεγονός που τους κάνει περισσότερο σέξι. Βέβαια, ως προς το θέμα της εμφάνισης, οι φαλακροί δεν κέρδισαν υψηλές βαθμολογίες. Λογικό. Δεν μπορούν όλοι να είναι....  Vin Diesel ή Jason Statham.

Τζέισον Σπέθαμ

Πάντως ότι τους στερεί η φυσική εμφάνιση τους το δίνει ο δυναμισμός που αποπνέουν. Σύμφωνα με την έρευνα , οι φαλακροί άντρες συνδυάζουν δυναμική εμφάνιση με καλή προσωπικότητα. Επίσης δίνουν την εντύπωση του "αληθινού αρσενικού". Καθώς βασίσονται στο συνδυασμό δυναμικής προσωπικότητας και αρρενωπής εμφάνισης μοιάζουν περισσότερο με τους ήρωες των μυθυστορημάτων.

Μπρους Γουίλις 

Θέλετε κι άλλα για να πειστείτε για την "κρυφή γοητεία" των φαλακρών αντρών; Σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες διάσημων αντρών χωρίς μαλλιά που δεν θα έλεγε κανείς ότι πρέπει να είναι παραπονεμένοι από τις κατακτήσεις τους.... Εν κατακλείδι, άσχημος είναι ο Ζαμπίδης;

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ