ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ: Ο βλάκας της χρονιάς! - Και επικίνδυνος: You tuber "τσιμέντωσε" το κεφάλι του σε φούρνο μικροκυμμάτων

Γλύτωσε το θάνατο .... παρά τρίχα

Που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη βλακεία; Πολύ μακριά μάλλον.... Για κάποιες περιπτώσεις ίσως θα έπρεπε να θεσμοθετηθούν και ανάλογα βραβεία Όσκαρ. Κρίμα να μένουν χωρίς "επιβράβευση" τέτοια δυθεώρητα ύψη ανοησίας.

Jay Swingler, 22, and a group of friends mixed seven bags of Polyfilla before they poured it around his head

Αν και στην περίπτωση του 22χρονου youtuber, από την Βρετανία που έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο προσπαθώντας να "τσιμεντώσει" το κεφάλι του σε φούρνο μικροκυμμάτων προς άγραν.... views, στο αντίστοιχο video στο youtube, είναι δύσκολο να διακρίνουμε αν πρόκειται για βλακεία, ματαιδοδοξία ή απλά μανία, για το Viral. Φαίνεται ότι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους bloger για το ποιος θα πετύχει τα περισσότερα κλικ έχει φτάσει σε ανεξέλεγκτα σημεία.

The friends had managed to feed an air tube into the man's head to help him breathe

Ο 22χρονος Jay Swingler, ο οποίος στο πλαίσιο διάφορων χονδροειδών βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι του στο Youtube αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα πρωτοφανές πείραμα, που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του.

"Τσιμέντωσε" το κεφάλι του μέσα σε ένα φούρνο μικροκυμμάτων, προσπαθώντας να τον φορέσει "καπέλο" αφού πρώτα έβαλε στο κεφάλι του μια πλαστική σακούλα. Το αποτέλεσμα ήταν να σφηνώσει το κεφάλι του στο φούρνο και να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Πρόθεσή του ήταν να θέσει σε λειτουργία τον φούρνο μικροκυμάτων και να φτιαχτεί ένα καλούπι. Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο γκαράζ του σπιτιού του, οι φίλοι του που τον βοηθούσαν στο όλο εγχείρημα, προσπαθούσαν ήδη 90 λεπτά να τον ελευθερώσουν. Ευτυχώς ειδοποίησαν εγκαίρως τους διασώστες που έμειναν "άφωνοι" από αυτό που αντίκρυσαν. 

Αναρωτιέστε αν μετάνιωσε για την βλακώδη φάρσα που παρολίγο να του στοιχίσει τη ζωή; Σύμφωνα με την Daily Mail σε ερώτηση δημοσιογράφου του BBC, γιατί γελάει με αυτό που έκανε, καθώς δεν ήταν καθόλου αστείο, ο νεαρός φαρσέρ απαντά ότι γελάει γιατί σώθηκε και προφανώς ήταν καλός σε αυτό που έκανε ώστε να μην πεθάνει.  

Όταν τον ρώτησαν αν θεωρεί ότι σπατάλησε ασκόπως τον χρόνο των διασωστών, με ακόμη μεγαλύτερο θράσος εξηγεί ότι δεν τον σπατάλησε περισσότερο απ' ό,τι ένας μεθυσμένος, όταν συλλαμβάνεται για επικίνδυνη οδήγηση ή όταν τον απεγκλωβίζουν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο. 

 

Οι αρχές επεσήμαναν ότι ο άνδρας θα μπορούσε να πάθει "εύκολα ασφυξία" από την απερίσκεπτη ενέργειά του. "Αυτή είναι η μέρα που πιθανώς θα σκοτώσω τον εαυτό μου, μην το δοκιμάσετε στο σπίτι", είπε ο 22χρονος καταγράφοντας το "αξιοθαύμαστο" κόλπο του.

Φυσικά πρέπει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός ανόητος που σε κάποια σχόλια κέρδισε επαξίως τον τίτλο του βλάκα της χρονιάς, δεν μετανοιώνει για το ανεκδιήγητο πείραμα του, γιατί το video με όλο το εγχείρημα, έφτασε το 1 εκ. views και ο ίδιος έγινε θέμα, στα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Φαίνεται λοιπόν ότι βλακεία "πουλάει". Πάντως καλό θα ήταν όσοι θέλουν να δοκιμάσουν κάτι ανάλογο, να το ξανασκεφτούν. Μπορεί να μην είναι τόσο "τυχεροί"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ