10 τρόποι για να δέσεις ένα κασκόλ : Απλοί ή πιο δύσκολοι αλλά όλοι ωραίοι (ΦΩΤΟ- BINTEO)

Ομορφαίνει και ζεσταίνει - Αν ξέρεις να το δέσεις προσδίδει στυλ

Το κασκόλ αποτελεί ένα αξεσουάρ που φοριέται κατεξοχήν τον Χειμώνα και γενικότερα τις κρύες ημέρες του χρόνου. Είναι ιδανικό για να κρατήσουμε το λαιμό μας ζεστό, αλλά και για να απογειώσουμε μια κατά τα άλλα απλή εμφάνιση.

Ένα ιδιαίτερο και όμορφο δέσιμο του κασκόλ μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα σύνολο, ειδικά αν πρόκειται για ένα χρωματιστό, καρό ή printed σχέδιο.

10 τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ:

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές και τρόποι για να δέσει κανείς ένα κασκόλ, ένα μαντήλι, μια εσάρπα ή μια πασμίνα, δίνοντας έτσι υπέροχο στυλ στο ντύσιμο σας.

Δείτε βήμα βήμα την δημιουργία για 10 από αυτούς στο βίντεο που ακολουθεί. Πρόκειται για ιδέες της διάσημης fashion vlogger Mimi Ikonn που θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό σας χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο χειμωνιάτικο αξεσουάρ και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά street style σύνολα και όχι μόνο.

1. Παριζιάνικος κόμπος:

Διπλώστε το κασκόλ στα δύο δημιουργώντας στη μία του μεριά μια θηλιά. Τυλίξτε το γύρω από το κεφάλι σας και περάστε την άλλη άκρη του μέσα από την θηλιά. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε τον πιο κλασσικό τρόπο δεσίματος κασκόλ, το παριζιάνικο.

2. Διπλό pull through:

Διπλώστε το και πάλι στη μέση. Περάστε το πίσω από το λαιμό σας και πιάστε μόνο την μια άκρη του κασκόλ για να την περάσετε μέσα από την θηλιά που έχετε σχηματίσει. Στη συνέχεια πιάστε την άλλη άκρη και περάστε την μέσα από την θηλιά, αλλά από την ανάποδη πλευρά της. Δείτε ακριβώς την σωστή κίνηση στο βίντεο.

3. Infinity:

Ο συγκεκριμένος τρόπος δεσίματος μετατρέπει στην ουσία ένα απλό σχέδιο σε infinity. Αυτό σημαίνει πως το κασκόλ δεν έχει αρχή και τέλος. Για να το πετύχετε, βάλτε το πίσω από το λαιμό σας και δέστε τις δυο άκρες μεταξύ τους. Γυρίστε το έτσι ώστε το δέσιμο να είναι στο πίσω μέρος. Στη συνέχεια, γυρίστε το κασκόλ για να δημιουργήστε μια ακόμη θηλιά και να την περάσετε στο κεφάλι σας. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε δημιουργήσει ένα διπλό στριφογύρισμα του κασκόλ στο λαιμό σας.

4. Μονός κόμπος:

Πρόκειται για έναν από τους πιο απλούς τρόπους για να δέσετε το αξεσουάρ σας. Απλά περάστε το πίσω από το κεφάλι σας και δέστε το μπροστά δημιουργώντας έναν κόμπο. Τα βήματα θυμίζουν το πως δένετε τα κορδόνια σας, χωρίς όμως να προχωρήσετε στον φιόγκο.

5. Pull through με twist:

Ακολουθήστε τα βήματα για την δημιουργία του διπλού pull through δεσίματος. Η μόνη διαφορά στην διαδικασία είναι το διπλό twist πριν περάσετε την δεύτερη άκρη του κασκόλ μέσα από την θηλιά.

6. Wrap around:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε μια φορά το κασκόλ γύρω από το λαιμό σας και να αφήσετε τις δυο άκρες να κρέμονται μπροστά.

7. Wrap around με twist:

Στριφογυρίστε το και πάλι γύρω από το λαιμό σας, απλά στο τέλος μην αφήσετε τις άκρες να κρέμονται. Περάστε τις μέσα από το στριφογύρισμα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον τρόπο δεσίματος στο βίντεο.

8. Drape infinity:

Δημιουργήστε το απλό wrap around και κρύψτε τις άκρες του κασκόλ μέσα στο στριφογύρισμα.

9. Κόμπος – Γραβάτα:

Βάλτε το κασκόλ πίσω από το λαιμό, αφήνοντας την μία άκρη να φτάνει πιο χαμηλά από την άλλη. Πάρτε την άκρη που είναι πιο μακριά και κάντε δυο κύκλους γύρω από την άλλη άκρη, τελειώνοντας το δέσιμο με έναν κόμπο.

10. Κόμπος με twist:

Δημιουργήστε τον μονό κόμπο και στριφογυρίστε την μία άκρη γύρω από το μοδάτο και ζεστό αξεσουάρ που τυλίγεται στο λαιμό σας.

Ιδέες για εντυπωσιακά σύνολα με κασκόλ:

Αφού είδαμε τους τρόπους για δέσιμο κασκόλ,  που μας έδωσε το ενημερωμένο σε θέματα μόδας, beaute την Κυριακή ας πάρουμε και μερικές ιδέες για υπέροχους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε. Πρόκειται εξάλλου για ένα αξεσουάρ που φοριέται με όλα τα ρούχα και σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις, ανάλογα πάντα με το ύφος του.

Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (5)Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (3)Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (11)

Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (8)Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (12)Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (14)

Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (13)Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (10)Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (9)

Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (7)Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (6)Τρόποι για να δέσετε ένα κασκόλ (4)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ