Αυτό το "μαύρο θαύμα" είναι το ρολόι που έφτιαξε η Tag Heuer ειδικά για την Bella Hadid - Με διαμάντια και στυλ! (ΦΩΤΟ)

Θα μπορούσε να είναι.... το όνειρο κάθε γυναίκας

Η Μπέλα Χαντίντ ο 20χρονος άγγελος της Victoria's Secret, είναι - παρά το νεαρό της ηλικίας της- ένα από τα πιο γνωστά και τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, με χιλιάδες θαυμαστές.

Από τις πρώτες της εμφανίσεις στην πασαρέλα, κέρδισε τον κόσμο της μόδας και το 2014 ανακηρύχθηκε "μοντέλο της χρονιάς'. Με 17 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε η "βασίλισσα" των Social Media.

Link - Bella Hadid

H 20χρονη καλλονή από το Λος Άντζελες, φαίνεται να ξέρει πως να διαχειριστεί την μεγάλη της επιτυχία και να πατάει γερά στα πόδια της. Πολλά μοντέλα με παρόμοια επιτυχία έδωσαν τα ονομάτα τους σε τσάντες, αρώματα, ρούχα φτιαγμένα από διεθνείς οίκους. Για την Μπέλα οι φιλοδοξίες της δεν σταματούν εκεί. Συνέδεσε το όνομα της με ένα αριστούργημα της παγκόσμιας  ωρολογοποιίας που θα μπορούσε να είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.

 Η TAG Heuer, ο πασίγνωστος ελβετικός οίκος δημιούργησε ένα ρολόι με έμπνευση τη λαμπερή  προσωπικότητα της νεαρής ντίβας. Το υπέροχο ρολόι χειρός που φέρει το όνομα της, είναι από τα ελάχιστα γυναικεία ρολόγια που δημιούργησε ο οίκος. Είναι σε μαύρο ματ χρώμα με ένα μεγάλο μαργαριτάρι και 48 διαμάντια. Το ρολόι που θα μπορούσε να φορεθεί και σαν κόσμημα, αντανακλά  την κομψότητα και τη χάρη της νεαρής γυναίκας που υπήρξε η έμπνευση του: Της Μπέλα Χαντίντ. Συνδυάζει μοναδικά πολυτέλεια φινέτσα και στυλ.

Το ρολόι που εγκαινιάζει τη συνεργασία της Μπέλα Χαντίντ με τον ελβετικό οίκο ωρολογοποιίας, κυκλοφορεί σε limited edition μόλις 500 κομματιών και φέρει την υπογραφή του διάσημου μοντέλου στη βάση του, όπως αναφέρει το .luxuo.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ