Διάσημος παρουσιαστής σε άδεια για τη σοβαρή επέμβαση καρδιάς του 7 μηνών γιου του (ΦΩΤΟ)

Όλα πήγαν καλά για το μωρό

Ο 7 μηνών γιος του επιτυχημένου παρουσιασή και perfomer, Jimmy Kimmel, υποβλήθηκε για δεύτερη φορά σε εγχείρηση καρδιάς. Το δίκτυο στο οποίο εργάζεται, το ABC, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εγχείρηση, δηλώνοντας ότι ο Jimmy Kimmel θα λάβει ένα διάστημα άδεια για να μείνει κοντά στην οικογένειά του.

Ο μικρός Billy Kimmel θα έμπαινε στο χειρουργείο τον Οκτώβριο αλλά η επέμβαση ακυρώθηκε λόγω κρυολογημάτων στην οικογένεια. Γεννήθηκε τον Απρίλιο με καρδιακή ανεπάρκεια, κάτι που κατέστησε απαραίτητο να υποβληθεί αμέσως σε ένα πρώτο χειρουργείο και στο δεύτερο τις προηγούμενες ημέρες.

Η περιπέτειά με την υγεία του γιου του, έφερε τον Jimmy Kimmel ακόμα πιο κοντά στην πολιτική από ότι ήταν, όπως αναφέρει το globalnews.ca

 

Billy is helping me write tonight's monologue. I'll give our thoughts on the #GrahamCassidy health "care" bill. #BillCassidy @LindseyGrahamSC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Kimmel (@jimmykimmel) στις

Ο Chris Pratt θα είναι ένας από τους παρουσιαστές που θα αντικαταστήσουν τον 50χρονο παρουσιαστή. Στην καρέκλα του θα κάτσουν επίσης ο Neil Patrick Harris και η Melissa McArthy.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ