Εγκατέλειψε το σύζυγό της όταν είδε στο Instagram, άλλης γυναίκας την θέα από τη δική της κρεβατοκάμαρα (ΦΩΤΟ)

Όταν το Instagram.... κλείνει σπίτια

Μια γυναίκα από την Ρωσσία έπαθε σοκ όταν ένα πρωί όταν είδε μια άλλη γυναίκα να έχει αναρτήσει στο Instagram, μια φωτογραφία με θέα μέσα από την κρεβατοκάμαρά της. Η Γιούλια Αγκραόβιτς, πρώην μοντέλο που έγινε παιδό-οδοντίατρος από την Αγία Πετρούπολη, περνούσε την ώρα της βλέποντας φωτογραφίες στο Instagram, όταν είδε μία φωτογραφία στο λογαριασμό της  Βλάντα Αμπράμοβιτς που κάτι... της θύμιζε. Ήταν η φωτογραφία με θέα από ένα παράθυρο. 

Η Γιούλια παρατήρησε ότι την ίδια ακριβώς θέα.... βλέπει από το παράθυρο της κρεββατοκάμαράς της κάθε μέρα. Στην συνέχεια μπήκε στο λογαριασμό της Βλάντα και ανακάλυψε κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.... Πέραν του ότι είχε αρκετούς κοινούς ακόλουθους με την Βλάντα είδε και αρκετές φωτογραφίες του συζύγου της, Νάζαρ Γκρίνκο.

Γιούλια Αγκραόβιτς

Το τι ακολούθησε στην συνέχεια... είναι εύκολο να το φανταστείτε. Όπως αναφέρει το  odditycentral.com η Γιούλια σχολίασε την φωτογραφία με την θέα, γράφοντας: «Όμορφη θέα από την κρεβατοκάμαρα του άντρα μου».

Man dumped after she saw view from her bedroom window on another woman's instagram

Σέλφι της Βλάντα με τον σύζυγο της Γιούλια

Η Βλάντα απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram αμέσως μετά το σχόλιο της Γιούλια, αλλά έσπευσε να γράψει ανάρτηση σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο παραδέχθηκε ότι κοιμήθηκε με τον σύζυγο της Γιούλια. Μάλιστα απάντησε σε όσους την επέκριναν : "Δεν ζούμε στον 18ο αιώνα. Αν θέλω να κάνω σεξ θα κάνω"

Η Γιούλια ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της ο οποίος προσπάθησε να τα "μπαλώσει" λέγοντας ότι όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι, κάλεσε κάποιους φίλους του για ποτό πριν πάνε στον κινηματογράφο και ότι η Βλάντα ήταν η κοπέλα ενός φίλου του. «Όταν ήρθαν καλεσμένοι, θα μπορούσαν να είχαν πάει στην κουζίνα για να πιουν τσάι, όχι στην κρεβατοκάμαρα» του είπε εκείνη και μάλλον... είχε δίκο.

Βλάντα Αμπράμοβιτς 

 

Μετά την δημιοσιοποίηση της ιστορίας η Γιούλια είπε ότι έλαβε μηνύματα κι από άλλες γυναίκες που ανακάλυψαν παρόμοιες ιστορίες των συζύγων τους στα Social Media, και αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον δρόμο της Γιούλια και να τους αφήσουν.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ