"Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο" -"Κοψοχρονιάς" πούλησε το υπερπολυτελές σπίτι της η Τζέιν Φόντα μετά το χωρισμό (ΦΩΤΟ)

Έριξε την τιμή δύο φορές

Βρήκε επιτέλους αγοραστή για το "eco-friendly" , υπερπολυτελές σπίτι της στο Λος Άντζελες η Τζέιν Φόντα. Στο σπίτι αυτό έμενε με τον παραγωγό δίσκων και μέχρι πρότινος σύντροφο της  Richard Perry.

Το σπίτι πουλήθηκε τη Δευτέρα. Η τελική τιμή πώλησης δεν θα γίνει γνωστή μέχρι την υπογραφή των συμβολαίων, όπως αναφέρει η mansionglobal αλλά η τιμή αγοράς που αναφέρθηκε την τελευταία φορά ήταν κάτω από 10 εκατομμύρια δολάρια.

Sold: Jane Fonda has finally offloaded her Beverly Hills mansion after almost a year on the market

Η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να πουλήσει το σπίτι αφαύ προηγουμένως έριξε δύο φορές την τιμή του. Τον περασμένο Ιανουάριο, όταν βγήκε το πωλητήριο, η τιμή ήταν στα 13 εκατομμύρια δολάρια, υποχώρησε τον Μάρτιο στα 11,5 εκατομμύρια και μειώθηκε κι άλλο στα 9,9 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Αύγουστο.

Το σπίτι βρίσκεται Η κατοικία βρίσκεται στο Τρουνστέιλ Εστέιτς, μια πολυπόλητη γειτονιά που φιλοξένησε στο παρελθόν τον Elvis Presley, και την Jennifer Aniston. Η Τζέιν Φόντα και ο πρώην σύντροφος της αγόρασαν το σπίτι μαζί το 2012, για 7.2 εκατομμύρια δολάρια αφού πρώτα είδαν περισσότερα από 30 σπίτια, όπως δήλωσε η ίδια. "Την πρώτη μέρα που ανοίξαμε την πόρτα και μπήκαμε σε αυτό το σπίτι, ήξερα ότι σε αυτό το μέρος μπορούμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι, είπε. Το ζευγάρι αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι μετά το χωρισμό.

Η πολυτελής κατοικία διαθέτει διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, γυμναστήριο και μια θερμαινόμενη πισίνα. Ένα από τα μεγάλα αβαντάζ της κατοικίας είναι η εκπληκτική θέα στα φαράγγια της Καλιφόρνιας και στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το 660 τετραγωνικών μέτρων σπίτι είναι οικολογικό όπως αναφέρει η daily mail. Στα υλικά σχεδιασμού περιλαμβάνονται διπλά παράθυρα με μηχανικές αποχρώσεις, φωτοβολταϊκά ηλεκτρικά πάνελ, δάπεδα από μπαμπού και φιλικά προς το περιβάλλον τζάκια. Επίσης, το διώροφο οίκημα διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό ανοιχτού τύπου.

Σε κάθε δωμάτιο, οι γυάλινοι τοίχοι επιτρέπουν στο φως να ρέει μέσα στους εσωτερικούς χώρους. Ο κεντρικός όροφος διαθέτει μια μεγάλη κουζίνα με πράσινο πάγκο από χαλαζία, μια διπλή νησίδα, κορυφαίες ηλεκτρικές συσκευές και ένα κελάρι.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ