Κυνήγι... θανάτου στην Ξάνθη! Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε η αγαπημένη συνήθεια 33χρονου - Σκότωσε τον θείο του με το κυνηγετικό όπλο

Στην περιοχή της Ορεστινής, στην ορεινή Ξάνθη σημειώθηκε οικογενειακή τραγωδία χθες, Τρίτη.

Κατά λάθος πυροβόλησε τον 51χρονο θείο του, ένας 33χρονος άνδρας στη διάρκεια του κυνηγιο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που εξετάζει το όπλο και τους κάλυκες, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς είδε τον θείο του να σωριάζεται αιμόφυρτος στο έδαφος από δικό του πυροβολισμό.

Σύμφωνα με το τοπικό xanthi2.gr, τη σχετική δικογραφία σχηματίζει το Αστυνομικό Τμήμα Σταυρούπολης Ξάνθης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Χθες (5-12- 2017) το μεσημέρι, 51χρονος ημεδαπός κυνηγός τραυματίσθηκε θανάσιμα, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, σε ορεινή περιοχή της Ξάνθης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, ένας 33χρονος ημεδαπός κυνηγός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε ορεινή περιοχή της Ορεστινής Ξάνθης, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, ο 33χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 51χρονο. Κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και κατείχε νόμιμα ο 33χρονος καθώς επίσης ένας κάλυκας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σταυρούπολης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ