Η παρουσιάστρια έβαλε τα κλάματα γιατί έπαιρνε συνέντευξη από τον Πωλ Μακ Κάρτνεϋ - Τι έκανε ο Beatle? (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας αληθινός σταρ σε μια πολύ συγκινητική στιγμή

Ένας δημοσιογράφος έρχεται αντιμέτωπος με πολλές σπουδαίες στιγμές στην διάρκεια της καριέρας του. Μια από αυτές είναι όταν έχει την ευκαιρία να πάρει συνέντευξη από έναν μεγάλο σταρ. 

Η Leigh Sales παρουσιάστρια στο δελτίο των 7,30 στο κανάλι ABC, της Αυστραλίας, έζησε μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην καριέρα της. Πήρε συνέντευξη από τον ζωντανό θρύλο των Beattles, Πωλ Μακ Κάρτνεϋ, ο οποίος στα 75 του παραμένει ακμαιότατος και συνεχίζει να εμφανίζεται διατηρώντας πάντα τη "στόφα" του αληθινού σταρ.

A true professional: Sir Paul McCartney gives Leigh Sales the thumbs up after their hug

Η παρουσιάστρια συγκινημένη μπροστά στον μεγάλο σταρ, δεν άντεξε. Ξέσπασε σε  κλάματα .  Κι ο αληθινός τζέντελμαν που τόσα χρόνια μάλλον έχει συνηθίσει τις εκδηλώσεις λατρείας, την πήρε μια αγκαλιά. "Δεν έχω πάρει ποτέ συνέντευξη από κάποιον που να θαυμάζω περισσότερο. Είμαι μεγάλη φαν σας." , είπε η δημοσιογράφος στο τέλος της κουβέντας στα παρασκήνια. 

"Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά τα τραγούδια που μας χαρίσατε  και που αφιερώσατε χρόνο  να μιλήσετε μαζί μας. Είμαι άφωνη. Ήταν τόσο απίστευτα συναρπαστικό. " συνέχισε.

The ABC's Leigh Sales told Sir Paul McCartney she had never interviewed someone she was such a big fan of

Ο μύθος των "σκαθαριών", με 55 χρόνια καριέρας, ήξερε πως να διαχειριστεί την ανθρώπινη αυτή στιγμή. "Ουάου" απάντησε στις φιλοφρονήσεις της Sales, που γεννήθηκε το 1973 τρία χρόνια μετά τη διάλυση των The Beatles.  "Δώσε μου ένα φιλί" , της είπε και ύστερα την αγκάλιασε.

Leigh Sales was overcome with emotion after chatting with Beatles legend Paul McCartney

Η έμπειρη δημοσιογράφος λίγα λεπτά νωρίτερα, έλεγε στον θρύλικο σταρ, ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας της είχε την ευτυχία να πάρει συνέντευξη από σπουδαίους ανθρώπους, Από αρχηγούς κρατών και από μεγάλους σταρ σαν τον Έλτον Τζον. Ωστόσο ποτέ δεν αισθάνθηκε τόσο μεγάλη συγκίνηση.  Όπως αναφέρει η Daily Mail, στην συνέντευξη που είχε διάρκεια 9 λεπτών η παρουσιάστρια ρώτησε τον Πωλ Μακ Κάρτνεϋ, πως διαχειρίζεται τους θαυμαστές του όταν τον σταματούν στον δρόμο για να του ζητήσουν αυτόγραφο. "Έχω αναπτύξει μια στρατηγική τα τελευταία χρόνια της είπε εκείνος. Σταματάω και τους μιλάω".

Ο Sir Paul επισκέπτεται την Αυστραλία για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια στο πλαίσιο μιας sold out περιοδείας με σταθμοήυς στο Περθ, στη Μελβούρνη, στο Μπρίσμπεϊν, στο Σίδνεϊ και στο Όκλαντ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ