Ποιες είναι οι τυχερές αλλά και δύσκολες μέρες του Δεκέμβρη!

Τα φεγγάρια του Δεκέμβρη!

Το σίγουρο είναι ότι ο τελευταίος μήνας του ‘17 θα φέρει και αναποδιές και απογοητεύσειςκαι ασυνεννοησία και πρώην… αγάπες στην πόρτα μας, αλλά και πολλά χαμόγελα ως αποτέλεσμα, αφού πολλοί θα εκπληρώσουν και ένα μεγάλο τους όνειρο!

Δες ποιες θα είναι οι τυχερές αλλά και οι δύσκολες μέρες του Δεκέμβρη και ποια ζώδια επηρεάζονται, από την Ανδριάννα Σαρρή στο oroskopos.gr.

Πως θα γίνει αυτό; 
Πάμε να δούμε ποιες είναι οι τυχερές αλλά και δύσκολες μέρες του Δεκέμβρη!

Τα φεγγάρια του Δεκέμβρη !

3 Δεκεμβρίου: Μία εντυπωσιακή μεν αλλά… ουτοπική Πανσέληνος δε, στους Διδύμους, «κοντράρεται» με τον Ποσειδώνα και-για άλλη μια φορά θα φέρει ψευδαισθήσεις, ουτοπίες, εξιδανικεύσεις και απογοητεύσεις σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ουδεκαημέρου
Κρατάμε την επικοινωνιακή και κοινωνική διάθεση του Ολόγιομου Φεγγαριού και αποφεύγουμε να λέμε-αλλά και να πιστεύουμε-μεγάλα λόγια και υποσχέσεις…

18 Δεκεμβρίου: Νέα Σελήνη στο Τοξότη και ανοίγει μπροστά μας μία περίοδος ευχάριστης περιπέτειας, αισιοδοξίας, χαράς, φιλοσοφικής διάθεσης και δυναμικότητας! Την πιο… ταξιδιάρικη και χαρμόσυνη διάθεση με μπόλικες ευκαιρίες θα έχουν τις επόμενες μέρες Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

Ο Καλός Δεκέμβρης!

3 Δεκεμβρίου : Σήμερα είναι η ημέρα που κορυφώνεται το μεγαλειώδες Τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα, όπου θα φέρει στα πόδια μας, το ιδανικό, την εκπλήρωση ενός ονείρου και θα βγάλει στην επιφάνεια τον πιο θετικό και καλοπροαίρετο εαυτό μας! Η τύχη και η Αγάπη κατακλύζουν την ζωή μας! Ας τις εκμεταλλευτούμε! Οι πιο ευνοημένοι είναι σίγουρα Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!
 
6 Δεκεμβρίου: Και να που ο… Ανάδρομος Ερμής δεν φέρνει μόνο προβλήματα! Σήμερα, με το Εξάγωνο του Άρη με Ανάδρομο Ερμή και Κρόνο, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, καταφέρνουν είτε να διορθώσουν λάθη του παρελθόντος, είτε να κερδίσουν μία σημαντική ευκαιρία για μόνιμη επανένωση με ένα άτομο του παρελθόντος!

10 Δεκεμβρίου: Και εκεί που κάθεσαι σήμερα, τσουπ, θα έρθει ένα μήνυμα από τον πρώην, μία συνάντηση με έναν φίλο που σου είχε λείψει, ένα τηλεφώνημα που περίμενες καιρό και θα χαμογελάσεις ξανά, ιδίως να είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης, Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου! Ουρανός και Ανάδρομος Ερμής, κάνει τα ξαφνικά να φαίνονται όαση μέσα στον… χαμό!

13 Δεκεμβρίου: Μήπως είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης, Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος του 3ουδεκαημέρου και θες… «πάρε-δώσε» με το παρελθόν, είτε για να βελτιώσεις κάποιες καταστάσεις, είτε για ερωτικο-φιλική επανασύνδεση; Αν ναι, σήμερα η ευκαιρία θα έρθει χάρη στον Ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο που συναντιούνται στο Ζώδιο του Τοξότη!

15 Δεκεμβρίου: Καλωσορίστε την μέρα της… επανασύνδεσης! Πολλές οι ευκαιρίες για αδικοχαμένους έρωτες και ανεκπλήρωτες αγάπες, να συναντηθούν ξανά και να κάνουν μία δεύτερη πολλά υποσχόμενη προσπάθεια! Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, για άλλη μια φορά, είστε οι πιο τυχεροί λόγω της συνάντησης Αφροδίτης και Ανάδρομου Ερμή

16 Δεκεμβρίου: Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα λένε και έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο να το επιβεβαιώσει σε Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου! Μία ανέλπιστα απρόσμενη χαρά έρχεται τώρα και παράλληλα οι ιδέες τους είναι πιο ανατρεπτικές αλλά και ταυτόχρονα πιο αποτελεσματικές από ποτέ!

21 Δεκεμβρίου: Ναι ναι!!! Οι ξαφνικές χαρές συνεχίζονται για τους Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, αλλά αυτή τη φορά επικεντρώνονται σε έρωτα και χρήμα! Μία λύση βρίσκεται ξαφνικά σε ένα οικονομικό θέμα, μία ερωτική εξομολόγηση έρχεται που θα… αναστατώσει, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι στα σκαριά… Γλεντήστε το με Ουρανό και Αφροδίτη αγκαζέ!

25 Δεκεμβρίου: Αν δεν είναι σήμερα ημέρα αγάπης και αλληλεγγύης, τότε πότε; To… «νεούδι» Κρόνος στον Αιγόκερω σε Σύνοδο με την Αφροδίτη, δίνει στις διαπροσωπικές σχέσεις ουσιαστική αγάπη, συναίσθημα που εκφράζεται έμπρακτα και γερές βάσεις στον έρωτα, κυρίως για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες των πρώτων ημερών! 

28 Δεκεμβρίου: Πως άραγε κατακτούνται τα όνειρα; Διεκδικώντας τα φυσικά! Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια σήμερα! Οι υδάτινοι Άρης και Ποσειδώνας τους διδάσκουν ότι καμία ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη για να κάνεις ένα μεγάλο σου όνειρο πραγματικότητα!

Ο Κακός Δεκέμβρης!
 

1 Δεκεμβρίου: Ο… κακός χαμός! Εντάσεις, εκρήξεις, υπερβολικά ξεσπάσματα, επιθετικότητα και δυσάρεστα απρόσμενα γεγονότα χαρακτηρίζουν την αρχή του μήνα την ζωή των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου.

3 Δεκεμβρίου:  Άλλη μια φορά  που ο Ποσειδώνας μας φέρνει απογοητεύσεις, λόγω της τάσης μας να πέφτουμε στην παγίδα της ψευδαίσθησης, της ουτοπίας και του ψέματος! Όχι στην ανεντιμότητα και στην ευπιστία, οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ουδεκαημέρου!  

6 Δεκεμβρίου: Όχι Δίδυμε, Τοξότη, Παρθένε και Ιχθύ του 3ου δεκαημέρου! Το να πλησιάσεις ένα άτομο του παρελθόντος ή να επαναπροσεγγίσεις μία κατάσταση από τα παλιά, με τον ίδιο λάθος τρόπο, δεν θα σου φέρει το αποτέλεσμα που θες… Κρόνος και Ανάδρομος Ερμής σε τα ταΐζουν… πόρτα!

 10 Δεκεμβρίου: Ο έρωτας άλλη μια φορά φέρνει σύγχυση, αβεβαιότητα, ανασφάλεια και ψευδαισθήσεις που «τις πληρώνουμε» με απογοητεύσεις… Σήμερα θα «τιμωρηθεί» και ο ανέντιμος στον έρωτα αλλά και ο ευκολόπιστος. Επικίνδυνη μέρα για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ