Bίντεο: H 11χρονη Μέγκαν Μαρκλ είναι κουκλίτσα και αγωνίζεται κατά του σεξισμού

Στο Nick News μίλησε για την ισότητα των φίλων η Μέγκαν Μαρκλ, χρόνια πριν κερδίσει τα βλέμματα τόσο στο τηλεοπτικό Suits όσο και στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι.

Η πανέμορφη Μέγκαν ήταν μόλις 11 χρονών όταν έλαβε σε αυτό το κοινωνικό πρόγραμμα μαζί με άλλα παιδιά. Όλοι μαζί βρέθηκαν σε μια αίθουσα όπου παρακολουθούσαν τηλεόραση στο διαφημιστή μήνυμα το κορίτσι ενοχλήθηκε από το νόημα που μετέφερε μια διαφήμιση για σαπούνια.

«Όλες οι γυναίκες στην Αμερική παλεύουν με λίπη και τηγάνια». Η Μαρκλ ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως όταν δύο από τα αγόρια που ήταν στην αίθουσα φώναξαν πως «τα κορίτσια ανήκουν στην κουζίνα»

Το 11χρονο κορίτσι έγραψε με αφορμή αυτό, μια επιστολή στη Hillary Clinton, που ήταν η Πρώτη Κυρία εκείνη την περίοδο. Έγραψε λοιπόν ένα γράμμα στο οποίο μιλούσε για τα δικαιώματα της γυναίκας, στην Linda Ellerbee που ήταν η παρουσιάστρια του σόου αλλά και στην εταιρεία που παράγει αυτά τα καθαριστικά.

«Αν δείτε κάτι που δε σας αρέσει ή σας προσβάλει, κάτι στην τηλεόραση στον οποιονδήποτε χώρο, γράψτε και στείλτε γράμματα στους σωστούς ανθρώπους, σε εκείνους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για τους άλλους» έγραφε τότε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ