Σοκάρουν καταγγελίες για γνωστό Αμερικανό τηλεπαρουσιαστή! Είχε κουμπί στο γραφείο του για να... κλειδώνει την πόρτα ο άτακτος Ματ

Πρόκειται για τον πλέον ακριβοπληρωμένο παρουσιαστή της αμερικανικής τηλεόρασης.

Πριν από λίγες ώρες, ο Ματ Λάουερ προχώρησε στην επιβεβαίωση των σε βάρος του καταγγελιών για ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά. Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόλυσής του από το NBC, ο Λάουερ σε δήλωσή του παραδέχθηκε ότι οι σε βάρος του καταγγελίες έχουν «αρκετή δόση αλήθειας».

«Ορισμένα από όσα λέγονται για μένα δεν είναι αληθή ή έχουν παρερμηνευτεί αλλά υπάρχει αρκετή αλήθεια σε αυτές τις ιστορίες για να με κάνει να νιώθω ντροπή. Μετανιώνω που η ντροπή μου αυτή μοιράζεται πλέον με τους ανθρώπους που λατρεύω. Σε όσους πλήγωσα, ζητώ αληθινά συγγνώμη» αναφέρεται σε δήλωσή του Λάουερ, η οποία μεταδόθηκε και από την πρώην συμπαρουσιάστριά του Σαβάνα Γκάντρι στην εκπομπή Today του NBC.

Σε καταγγελίες για τον Λάουρι έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής τρεις γυναίκες. Δϋο από αυτές είπαν ότι ο παρουσιαστής είχε ένα κουμπί κάτω από το γραφείο του που του επέτρεπε να «κλειδώνει από μέσα χωρίς να σηκωθεί». Σύμφωνα με φίλους και συγγενείς των γυναικών αυτών, όπως αναφέρει το Variety επικαλούμενο τις έρευνες που συνολικά διήρκησαν δύο μήνες, στη μια περίπτωση ο Λάουρι είχε ξεγυμνωθεί και στη δεύτερη είχε δώσει ένα σεξουαλικό βοήθημα. «Για τον Λάουρι το σεξ και η δουλειά ήταν συνδεδεμένα» γράφει το Variety στο οποίο πρώην και νυν εργαζόμενοι στο NBC περιέγραψαν και άλλες άβολες στιγμές με τον παρουσιαστή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ