Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις όλων των Ζωδίων: Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεται

Τι λένε τ΄άστρα σήμερα...

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 28 Νοεμβρίου από την Άντα Λεούση στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε από ορισμένες συνεργασίες σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτές. Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν. Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαρνηθείτε αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας. Θα  αισθανθείτε πως είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον εαυτό σας σε ανώδυνες διαδρομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε αποδεκτές τις αδυναμίες σας, γιατί το να καταφέρετε τα ακατόρθωτα θα σας γίνει ασήκωτο φορτίο. Για να ελαφρύνετε ψυχολογικά δεχθείτε πως δε γίνεται να περνούν όλα από εσάς.

ΛΕΩΝ: Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας. Εκτιμήστε τον προσωπικό σας χρόνο για να αισθανθείτε αυτάρκεις και ασφαλείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι θέσεις που κρατάτε τον τελευταίο καιρό, σας ωθούν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι διάφορες δραστηριότητες εξάντλησαν την υπομονή σας και θέλετε να απομακρυνθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε το χρόνο να ξετυλίξει από μόνος του τη ροή των γεγονότων και να σας οδηγήσει. Φροντίστε να είστε παρατηρητές σε ότι γίνεται και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν είστε επιφυλακτικοί στις προθέσεις σας, δε θα προδοθείτε στις αλλαγές που θα κάνετε. Εκτιμήστε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των άλλων με μια πιο αντικειμενική ματιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατακτήστε μια καινούρια στρατηγική συμπεριφοράς και διατηρήστε την. Σταματήσετε να μπαινοβγαίνετε στα αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν χρόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας χωρίς να εγκαταλείψετε τις αξίες σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας και με τόλμη όλα μπορούν να επιτευχθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο να αναλάβετε όλες τις αγγαρείες που σας φορτώνουν. Ένα ταξιδάκι, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα.

ΙΧΘΥΣ: Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεται για να ξεκόψετε από το παρελθόν. Η κριτική όσων σας περιβάλλουν, αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ