Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο - Σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο που εντοπίστηκε το ποδήλατο του

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε ο νεαρός σπουδαστής μετά από έξι μέρες αναζήτησης.

Άγρια δολοφονημένος σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο που εντοπίστηκε το ποδήλατο του, βρέθηκε ο νεαρός σπουδαστής μετά από έξι μέρες αναζήτησης.

Τη σορό του Νίκου Χατζηπαύλου 21 χρόνων, βρήκε τυχαία στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου, ένας νεαρός νησιώτης που μάζευε χόρτα για τα ζώα του.

Ο άτυχος σπουδαστής πυροβολήθηκε στο κεφάλι και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις  φέρει εμφανείς μώλωπες και εκδορές που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σύρθηκε από τον ή τους δολοφόνους του στα βράχια και αφέθηκε στο σημείο…

Το πτώμα ήταν μέσα σε ένα μικρό ρέμα στην περιοχή Λαγκά της Χώρας Καλύμνου, δίπλα στον δρόμο που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία, όπως αναφέρει το anikolouli.gr

Ο Κώστας  Βάλβης από την Εθελοντική ομάδα διασωστών Θήρας – που είχε πάρει μέρος και στις έρευνες για τον άτυχο Τάκη Βαζακόπουλο-,  είπε στο «Τούνελ» πως και ο ίδιος αλλά και άλλοι που ερευνούσαν στην περιοχή,  είχαν περάσει πολλές φορές από  το συγκεκριμένο σημείο,  χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Τα παπούτσια και οι κάλτσες του παιδιού βρέθηκαν 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, πάνω στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου. Προφανώς οι δράστες τα πέταξαν εκεί για να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες.

Στο νησί μετέβη ιατροδικαστής από τη Ρόδο που θα διενεργήσει την αυτοψία στον τόπο με το πρώτο φως της μέρας. Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα διενεργηθεί η  νεκροψία-νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

Πρόσθετα μεταβαίνει εσπευσμένα στην Κάλυμνο κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό

Ο Νίκος  πήγε πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του που ζει τελευταία εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί. Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε.

Όταν σκοτείνιασε και δεν είχε ακόμα επιστρέψει,  οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία και σήμανε συναγερμός.

Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα στην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του λυμένα και τακτοποιημένα με τις κάλτσες του τοποθετημένες δίπλα του. Ήταν σε αντίθετη κατεύθυνση, σε κεντρικό δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Ιωάννα Αποστολάκη – Χατζηπαύλου που μόλις το προηγούμενο βράδυ είχε απευθύνει έκκληση μέσω της εκπομπής,  να επιστρατεύσει ξανά η ΕΛ.ΑΣ. το ελικόπτερο της  για περαιτέρω έρευνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ