Το παραδέχονται: Μια Αγγλίδα στο κρεββάτι με τον εραστή της και... τον σύζυγο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήγαν την έννοια "τρίο" μερικά επίπεδα παραπάνω....

Μια γυναίκα δύο άντρες.....αλλά όχι στο συνδυασμό που φαντάζεστε. Δύο άντρες παντρεμένοι μεταξύ τους και μία γυναίκα, ανατρέπουν ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για τα "τρίο".

Ο Κρις, ετών 38, ο σύζυγός του Ματ 28 ετών και η Κέιτ επίσης 28 ετών μίλησαν στην Barcroft TV για την περίεργη αυτή σχέση τους. 

Ο Κρις και ο Ματ είναι παντρεμένο ζευγάρι. Ωστόσο όπως είπαν μετά από έξι χρόνια  έγγαμου βίου αποφάσισαν να.... "ανοίξουν τις πόρτες" στη σχέση τους και πήγαν την έννοια "τρίο" μερικά επίπεδα.... παραπάνω.

Είναι παντρεμένοι 8 χρόνια. Ο Κρις Μπραντ πριν παντρευτεί είχε ετεροφυλικές σχέσεις, όχι ομως και ο Ματ. 

Το 2015 αποφάσισαν να καλέσουν την Κάιτ στο σπίτι τους για να συγκατοικήσουν και όχι μόνο.... Τώρα πλέον και οι τρεις τους μοιράζονται την ίδια κρεβατοκάμαρα. 

Στην αρχή ο Ματ ήταν τελείως αντιθέτος με την ιδέα αλλά μετά από λίγο και μετά από συζητήσεις το αποδέχθηκε. 

«Οι τρεις μας αρχίσαμε να περνάμε χρόνο μαζί και μετά από επτά ή οκτώ μήνες η Κάιτ έμενε στο σπίτι για περίπου πέντε νύχτες την εβδομάδα», λέει ο Ματ. 

Ο Κρις και η Κάιτ περιγράφουν τους εαυτούς τους ως bisexual, ενώ ο Ματ προτιμά να αυτοαποκαλείται homoflexible. «Μου αρέσουν τα αγόρια και είμαι ανοιχτός ευέλικτος με τις γυναίκες. Αλλά προτιμώ τους άνδρες. Υποθέτω ότι ξύπνησαν κάποια ένστικτά μου αφού είχα την πρώτη σεξουαλική μου εμπειρία με γυναίκα. Είναι απλά άλλο πράγμα το σώμα, άλλο ψυχή, άλλο η ψυχική σύνδεση που μπορεί να έχω», εξηγεί. 

Η Κάιτ από την πλευρά της παραδέχεται ότι δεν της ήταν εύκολο όλο αυτό. Στην αρχή μάλιστα υποστηρίζει ότι ήταν μπερδεμένη για το πώς θα μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στον Κρις και στον Ματ, αλλά τώρα καταλαβαίνει ότι όλα αυτά οφείλονταν στην δική της ανασφάλεια. 

Και ναι παραδέχεται ότι το πρώτο διάστημα έπρεπε να διαχειριστεί και τη ζήλια του Ματ. Παραδέχεται ακόμη ότι δεν μπορούσε να βρει το ρόλο της, τη θέση της στη σχέση. 



Ο Ματ λέει ότι ο Κρις τον διαβεβαίωνε ότι αγαπά και τους δυο εξίσου, κάτι που του φάνηκε παράξενο αρχικά. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ