Το πνεύμα των Χριστουγέννων μένει στα Harrods! - Δείτε τις εντυπωσιακές βιτρίνες του γνωστού πολυκαταστήματος! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ταξίδι στη χώρα των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών με την υπογραφή.... Dolce e Gabbana.

Το να φτιάξεις μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη βιτρίνα χωρίς να υποπέσεις στα σφάλματα της υπερβολής, ή της επανάληψης.... του "μία από τα ίδια" δεν είναι εύκολη υπόθεση.

The designers' names hang in the windows where plush toy models dance on a neon and glittery dancefloor 

Κάθε χρόνο, τα γνωστότερα πολυκαταστήματα του κόσμου, συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιο θα παρουσιάσει την πιο εντυπωσιακή βιτρίνα.

Και τα Harrods, κερδίζουν στα.. σημεία.

There's plenty of colourful streamers, neon lights and champagne-sipping mannequins lining the windows

Και μάλιστα σε μια πόλη που ο ανταγωνισμός αυτός είναι ακόμα πιο έντονος, αφού το Λονδίνο κάθε Χριστούγεννα, γίνεται ο νούμερο 1 προορισμός.

Harrods has unveiled its luxurious Christmas window display designed by Dolce & Gabbana as shoppers rush to spend their money at the iconic store over the festive period

Το εμβληματικό κατάστημα της βρετανικής πρωτεύουσας, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες τουρίστες που έρχονται από όλο τον κόσμο για να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, φέτος λέει  : "Buon Natale",

There's plenty of colourful streamers, neon lights and champagne-sipping mannequins lining the windows

αφού τη διακόσμηση των βιτρίνων του έχει επιμεληθεί ο γνωστός ιταλικός οίκος  Dolce & Gabbana, όπως αναφέρει η daily mail.

O οίκος έφτιαξε 14 υπέροχα θέματα για τις βιτρίνες των Harrods: Ρετρό μαριονιέτες, μανεκέν που πίνουν σαμπάνια και τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους, ρετρό ταπετσαρίες, ψυγεία Smeg  είναι κάποια από αυτά.

Το αποτέλεσμα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι, στη χώρα των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών

Οι σχεδιαστές έφτιαξαν επίσης έναν τοίχο γεμάτο ρολόγια με κούκους.

The designers, who are beloved by the likes of the Duchess of Cambridge, have also curated a wall full of cuckoo clocks

The Knightsbridge store enlisted Italian design duo Dolce & Gabbana to dress the store and it's fast become a must-visit attraction for tourists 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ