Εκκενώθηκε σταθμός του μετρό στο Λονδίνο- Ακούστηκαν πυροβολισμοί- Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός στους επιβάτες του μετρό

Πανικός επικράτησε στο Λονδίνο όταν στον σταθμό Oxford Circus , ακούστηκαν όπως αναφέρθηκε στην αστυνομία πυροβολισμοί. Όπως αναφέρει ο Guardian, οι αστυνομικές δυνάμεις κατέκλυσαν την περιοχή και έκλεισαν το σταθμό του μετρό αφού απομάκρυναν τον κόσμο.

Η αστυνομία του Λονδίνου συμβουλεύει τον κόσμο να μην πηγαίνει στην Όξφορντ Στριτ ενώ για λόγους ασφαλείας έκλεισε και ο σταθμός του μετρό κοντά στην Bond street.

H αστυνομία δεν έχει αποφανθεί ακόμα αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα.

Οι αστυνομικές αρχές του Λονδίνου δηλώνουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα παραμείνουν στην περιοχή και θα συνεχίσουν τις έρευνες, ενώ συμβουλεύουν τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες,αναφέρει ο Guardian, υπήρξε αναφορά για ένα «περιστατικό», ενώ η αστυνομία απέφυγε να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις. 

Στο σημείο επικράτησε ο απόλυτος πανικός, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι έτρεχαν  προς διάφορες κατευθύνσεις για να σωθούν όπως ανφέρει το Reuters, ενώ άλλοι φώναζαν «βόμβα, βόμβα».

 

Ελάχιστα λεπτά μετά, ωστόσο, επανήλθε η ηρεμία και η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα, «σαν να πρόκειται για  τρομοκρατικό περισταστικό», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ