Τι συμβαίνει στην κουζίνα του Μπάκιγχαμ; 7 σεφ παραιτήθηκαν! Η βασίλισσα Ελισάβετ θα πεινάσει; (ΦΩΤΟ)

Το παλάτι "σε αναταραχή" καθώς 14 άτομα από την κουζίνα εγκαταλείπουν τις "βασιλικές απαιτήσεις"

Γιατί να αφήσει κάποιος μια θέση εργασίας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ; Ειδικά αν είναι σεφ; Άραγε υπάρχει μεγαλύτερος "τίτλος τιμής" για έναν μάγειρα από το ότι είχε την ευθύνη της διατροφής της βασιλικής οικογένειας;

Κι όμως! Σύμφωνα με πηγές από το παλάτι, η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται ότι θα .... πεινάσει καθώς τον τελευταίο καιρό πάνω από 14 άτομα που ανήκουν στο προσωπικό της κουζίνας   έχουν προβεί σε μαζική έξοδο........ Από τους εργαζόμενους που παραιτήθηκαν οι επτά ήταν σεφ της βασίλισσας!

Συμβαίνει κάτι περίεργο; Η εφημερίδα "The Sun" ρίχνει φως στην "αλλόκοτη" αυτή κατάσταση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αιτίες βρίσκονται στα εξαντλητικά ωράρια, στις υπερβολικές απαιτήσεις της βασιλικής οικογένειας, στους χαμηλούς μισθούς  που δεν έρχονται στην ώρα τους και στις απλήρωτες υπερωρίες.

Πηγή από το παλάτι  δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα πως μόνο τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι χαοτική, λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων της βασιλικής οικογένειας. 

«Το Μπάκιγχαμ βρίσκεται σε αναταραχή και η διάθεση γίνεται σταθερά όλο και χειρότερη.

Επειδή η βασίλισσα το τελευταίο διάστημα μένει πιο συχνά στο κάστρο του Ουίνδσορ, οι σεφ πρέπει να πηγαίνουν εκεί και μετά πίσω στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος χρησιμοποιεί το προσωπικό για εκδηλώσεις. Ζητούν επίσης από τους σεφ να βοηθούν στο παλάτι του Κένσιγκτον τον Ουίλιαμ, την Κέιτ και τον Χάρι και να οργανώνουν δείπνα στο παλάτι του Σεντ Τζέιμς».

Το δυσαρεστημένο προσωπικό αποκαλύπτει πως πολλές φορές δεν προλάβαιναν καν να κοιμηθούν καθώς συχνά οι υπηρεσίες τους χρειάζονταν σε καθημερινή βάση σε διαφορετικές εκδηλώσεις και κατοικίες των γαλαζοαίματων.

Οι πρώην υπάλληλοι της βασίλισσας αποδίδουν, όμως, την παραίτησή τους κυρίως στο φόρτο εργασίας, ο οποίος ήταν πραγματικά αβάστακτος, ενώ προσθέτουν πως παρόλο που πολλές φορές δούλευαν υπερωρίες δεν πληρώνονταν ποτέ γι’ αυτές.

Ελπίζουμε ότι η βασιλική οικογένεια θα "λάβει το μήνυμα" και θα διορθώσει τα κακώς κείμενα γιατί διαφορετικά..... θα μείνει χωρίς φαγητό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ