Σαν παραμύθι της Disney: Στον γάμο-υπερπαραγωγή- της Σερένα Γουίλιαμς με τον πολυεκατομμυριούχο Αλέξι Οχανιάν έδωσε το "παρών" όλο το Χόλυγουντ! (ΦΩΤΟ)

Κιμ Καρντάσιαν, Μπιγιονσέ, Εύα Λονγκόρια και Γουίντουρ ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους 

 

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο γάμος της χρονιάς! Σε μια τελετή που έμοιαζε βγαλμένη από σενάριο χολιγουντιανής υπερπαραγωγής η διάσημη ανά τον κόσμο τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και  ο εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Reddit, Αλέξις Οχανιάν, παντρεύτηκαν στη Νέα Ορλεάνη.

Το Δεκέμβριο του 2016 το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του, με τους αρραβώνες τους και το Σεπτέμβριο ήρθε στον κόσμο η μικρή Αλέξια Ολυμπία Οχανιάν τζούνιορ. Το μόνο που απέμενε ήταν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Σερένα και ο Οχανιάν, που αποτελούν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στις ΗΠΑ.

Η διάσημη τενίστρια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την showbiz με αποτέλεσμα να είναι καλεσμένο στο γάμο της όλο το Χόλυγουντ .

Οι φωτογράφοι «έλαβαν θέσεις» από το πρωί της Πέμπτης καθώς τότε προσγειώθηκαν γνωστές προσωπικότητες στην Νέα Ορλεάνη με τα ιδιωτικά τους τζετ.

Ωστόσο το ζευγάρι παντρεύτηκε σε έναν αυστηρά κλειστό για τα ΜΜΕ γάμο, με ελάχιστες φωτογραφίες να έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι καλεσμένοι παρέδωσαν τα κινητά τους, αφού το ζευγάρι έχει πουλήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της κάλυψης του γάμου στη Vogue.

Το βράδυ στην τελετή, μπορεί οι φωτογράφοι να μην κατάφεραν να μπουν στο Σύγχρονο Κέντρο Καλών Τεχνών όπου τελέστηκε ο γάμος, αλλά φωτογράφισαν τους διάσημους όπως έφταναν στο κέντρο.

Η Κιμ Καρντάσιαν, όλη η οικογένεια Μπιγιονσέ- Τζέι Ζ, η τραγουδίστρια Σιέρα, η Εύα Λονγκόρια με τον άντρα της, η Άννα Γουίντουρ, το μοντέλο Σελίτα Έμπανκς και άλλοι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το «παρών» στο μυστήριο και στο πάρτι που ακολούθησε.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, το θέμα του γάμου ήταν εμπνευσμένο από την ταινία της Disney,  " Η πεντάμορφη και το Τέρας", ενώ τα τραπέζια είχαν το όνομα καθενός εκ των 23 Grand Slam τίτλων της .

Υπήρχε μάλιστα και “dress code” καθώς οι καλεσμένοι έπρεπε να φορέσουν κουστούμι από τον αγαπημένο τους χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το νυφικό ήταν δημιουργία του οίκου Versace, ενώ υπήρξε ειδική τελετή απονομής τροπαίων (!) σε κάθε ένα καλεσμένο, που έφεραν το όνομα του στη βάση.  

Το συνολικό κόστος του γάμου έφτασε «αισίως» στο ένα εκατομμύριο δολάρια….

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ