Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος: Κεντρικό πρόσωπο της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα

Ήταν ο καπετάνιος του ναυτικού δυστυχήματος στην Πέρδικα Αίγινας

 Πέθανε την Πέμπτη ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, κεντρικό πρόσωπο της ναυτικής τραγωδίας που σημειώθηκε πριν από 15 μήνες στην Αίγινα και συγκεκριμένα στις 16 Αυγούστου 2016 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πέρδικας και του νησιού Μονής, όταν το ταχύπλοο «Ντουέντε» συγκρούστηκε με το «Αντωνία». Τέσσερις από τους επιβάτες του τουριστικού σκάφους, μεταξύ των οποίων ένα κορίτσι 5 ετών με τον πατέρα του, καθώς και ο καπετάνιος σκοτώθηκαν.

Κατηγορούμενος για την πρόκληση του ναυαγίου και τον θάνατο του καπετάνιου και των τριών άτυχων επιβατών της λάντζας με την οποία συγκρούστηκε το μοιραίο ταχύπλοο, ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος παρέμεινε προφυλακισμένος επί 12 μήνες (Αύγουστος 2016 – Αύγουστος 2017), ενώ μετά την αποφυλάκισή του νοσηλεύθηκε για μεγάλα διαστήματα καθώς τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε επιδεινώθηκαν στη φυλακή.

 Όπως αναφέρει το saronicmagazine.com η εκδίκαση της υπόθεσης δεν έχει πραγματοποιηθεί και –όπως είναι φυσικό- η εναντίον του Θρασύβουλου Λυκουρέζου ποινική δίωξη παύει λόγω θανάτου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ