Πρωτοσέλιδο η δήλωση Λάγκερφελντ: Δεν μπορείς να σκοτώνεις εκατομμύρια Εβραίους και να φέρνεις εκατομμύρια μετανάστες

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκάλεσαν οι δηλώσεις του.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν δηλώσεις του Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος υποστήριξε ότι οι πρόσφυγες είναι οι χειρότεροι εχθροί των Εβραίων.

Παράλληλα, ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας κατηγόρησε την Ανγκελα Μέρκελ ότι άνοιξε τα σύνορα της Γερμανίας για υπερβολικά πολλούς μουσουλμάνους, επειδή προσπαθούσε να βελτιώσει την εικόνα της «άσπλαχνης μητέρας» που δημιουργήθηκε από την ελληνική κρίση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ακόμη και αν έχουν περάσει στο μεταξύ δεκαετίες, δεν γίνεται να σκοτώνει κανείς εκατομμύρια Εβραίους και μετά να δέχεται εκατομμύρια από τους εχθρούς τους, τη στιγμή μάλιστα που η Μέρκελ δεν είχε ανάγκη να υποδεχτεί περισσότερους πρόσφυγες. Προφανώς, όμως, ήθελε να βελτιώσει την εικόνα της ''άσπλαχνης μητέρας'' που δημιούργησε κατά την ελληνική κρίση», δήλωσε ο 84χρονος διευθυντής του Οίκου Chanel σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, σύμφωνα με την Bild.

Εκατοντάδες καταγγελίες έγιναν για τα λεγόμενά του, στο γαλλικό ανώτατο Εποπτικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, που πλέον εξετάζει το ενδεχόμενο να επιπλήξει τον παρουσιαστή της εκπομπής Τιερί Αρντισόν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ