Μόνικα Μπελούτσι: το καρέ που έκοψε τα μαλλιά της, της πάει όσο τίποτε !!! (ΦΩΤΟ)

Με εντυπωσιακή εμφάνιση στα βραβεία "Virna Lisi"

Η Μόνικα Μπελούτσι, θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου.

Η Ιταλίδα σταρ δεν κρατάει άδικα τα σκήπτρα της βασίλισσας της κομψότητας και του σεξαπίλ.

Η 52χρονη ηθοποιός , βρέθηκε στη Ρώμη  για να παραλάβει το βραβείο «Βρίνα Λίζι» και έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις με την σούπερ ανανεωμένη εμφάνιση της.

Το «hot point» στην εμφάνιση της, ήταν τα μαλλιά της. Η Μόνικα αποφάσισε να απαρνηθεί τα μακριά μαλλιά και έκανε τα μαλλιά της κοντό καρέ που της πάει τρελά. 

Corrado Pesci- Μόνικα Μπελούτσι

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, διατήρησε την φράτζα της και επέλεξε ένα πολύ διακριτικό μαγικιάζ για την περίσταση. 

 Ακαταμάχητα γοητευτική και άψογη στιλιστικά στα 52 της η Ιταλίδα «Θεά»,  περπάτησε στο «κόκκινο χαλί» με ένα πουά μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με μαύρες καστόρινες μπότες. 

Όπως αναφέρει το περιοδικό Pure People η Μόνικα Μπελούτσι παρέλαβε το βραβείο «Βίρνα Λίζι» από τα χέρια του γιου της μεγάλης ηθοποιού Βίρνα Λίζι, Corrado Pesci.
Στην τελετή απονομής βρήκε την ευκαιρία να υπερασπισθεί τον σκηνοθέτη Τζουσέπε Τορνατόρε (είναι ο σκηνοθέτης του «Σινεμά ο παράδεισος»), ο οποίος τις περασμένες ημέρες κατηγορήθηκε δημόσια για παρενόχληση από την ηθοποιό και παρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν.

«Ο Τζουσέπε είναι φίλος μου και τον σέβομαι. Χάρη σε αυτόν μου άνοιξαν χίλιες πόρτες», είπε η Ιταλίδα ηθοποιός η οποία ζει μόνιμα στην Γαλλία. Και αναφερόμενη στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων πρόσθεσε: «ήταν σωστό να εκραγεί ο θυμός, αλλά μπορεί και να εκραγεί με λανθασμένο τρόπο. Πρέπει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε βιασμό, εκβιασμό, παρενόχληση και μια κίνηση που αποτελεί, ουσιαστικά, έντονο φλερτ».

Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο που παραλαμβάνει μέσα σε λίγες μέρες η Μόνικα Μπελούτσι.
Τον Οκτώβριο  βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία φορώντας μια μακριά ροζ τουαλέτα, όπου παρέλαβε το βραβείο «Donostia Award 2017» για την καριέρα της στον κινηματογράφο.


Εκεί τα μαλλιά της ήταν ακόμα μακριά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ