Ινδία: Έφηβος έκοψε το λαιμό ενός 7χρονου με σκοπό να αναβληθούν οι εξετάσεις στο σχολείο

ΤΟ έγκλημα διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ένας έφηβος κατηγορείται ότι έκοψε τον λαιμό ενός επτάχρονου αγοριού, συμμαθητή του στο ίδιο σχολείο, ελπίζοντας ότι εξαιτίας της τραγωδίας αυτής θα αναβάλλονταν οι εξετάσεις στις οποίες ήταν υποχρεωμένος να συμμετάσχει.  

Ο 16χρονος μαθητής συνελήφθη την Τετάρτη από την αστυνομία, ωστόσο το έγκλημα διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σ' ένα ακριβό, ιδιωτικό σχολείο κοντά στο Νέο Δελχί.  

Αρχικά είχε συλληφθεί ως ύποπτος ένας οδηγός λεωφορείου, για τον οποίο οι αρχές θεωρούσαν ότι σκότωσε τον 7χρονο την ώρα που επιχειρούσε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι αστυνομικοί δηλώνουν πλέον ότι έχουν στοιχεία σε βάρος του εφήβου. Ο δράστης ήταν κακός μαθητής και «το κίνητρό του ήταν να αναβληθεί ένα διαγώνισμα και μια επικείμενη συνάντηση μεταξύ καθηγητών και γονέων».  

«Ομολόγησε στην ανάκριση ότι ήθελε να κλείσει το σχολείο για να αναβληθούν οι εξετάσεις και η συνάντηση», είπε ο εκπρόσωπος των ανακριτικών αρχών Ρ. Κ. Γκαούρ.  

Ο 16χρονος θα παραμείνει κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης του. Παράλληλα, υπό κράτηση παραμένει και ο οδηγός του λεωφορείου, μέχρι να αρθούν όλες οι υποψίες σε βάρος του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ