Θεσσαλονίκη: Κακοποιούσε σεξουαλικά την 8χρονη ανιψιά του και βιντεοσκοπούσε τον βιασμό

Αστυνομικοί ανακάλυψαν την υπόθεση, όταν συνέλλαβαν τον 59χρονο για άλλους λόγους.

Ένας 59χρονος ασελγούσε σε ένα ανήλικο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη, από το 2014, που η ανήλικη ήταν 8 χρονών.

Εκτός από την ασέλγεια, υπάρχουν κατηγορίες και για βιασμό της -σήμερα- 11χρονης. Ενώ, προκύπτει πως ο 59χρονος και η ανήλικη είχαν συγγενική σχέση, καθώς η γυναίκα του και ο πατέρας του κοριτσιού ήταν αδέλφια.

Ο 59χρονος συνελήφθη από τις αρχές χθες, για απείθεια και κατοχή συσκευών καταγραφής ήχου και εικόνας. Στη συνέχεια οι αρχές ανακάλυψαν την υπόθεση της ασέλγειας, καθώς ο 59χρονος βιντεοσκοπούσε στιγμές μαζί με την ανήλικη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το seleo.gr, ο 59χρονος αρνήθηκε στους αστυνομικούς την είσοδο στο χώρο εργασίας του προκειμένου να πραγματοποιηθεί έρευνα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρονικών αποθηκευτικών συσκευών, καθώς επίσης 3 ωρολόγια χειρός και 1 στυλό, που λειτουργούσαν ως μέσα καταγραφής ήχου και εικόνας στο χώρο εργασίας του και επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό με συναδέλφους του, το οποίο κατείχε εν αγνοία τους, οπότε και συνελήφθη. 

Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 59χρονος, για τις κατηγορίες που συνελήφθη, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τον παθόντα να μην έχει κλείσει τα 15 έτη, βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης, κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια όπου η παθούσα δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη (εγκλήματα τελούμενα κατ’ εξακολούθηση), απείθεια και παράβαση του Νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ