Vintage Story: O Φρανκ Σινάτρα παντρεύτηκε την 27χρονη θεά Άβα Γκάρντνερ - οι καβγάδες ζήλιας έμειναν στην ιστορία

Ο τραγουδιστής ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την Ava Gardner, η οποία είχε ήδη πίσω της δύο διαζύγια.

Για τον Frank Sinatra, ήταν η χειρότερη περίοδος. Μέχρι το τέλος του 1950 ο superstar είχε χάσει το συμβόλαιό του με την MGM ενώ το τηλεοπτικό show του με το CBS πήγαινε άπατο. 

Σε αυτή την φάση, ο τραγουδιστής ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την Ava Gardner, η οποία είχε ήδη πίσω της δύο διαζύγια.

Ο Sinatra είχε κουραστεί από τον έγγαμο βίο του με την Nancy Barbato και τα τρία παιδιά τους. Στις 7 Νοεμβρίου, του 1951, λίγες μόνο μέρες αφότου εκδόθηκε το διαζύγιό του, ο 37χρονος Frank παντρεύτηκε την 29χρονη Ava στο σπίτι ενός φίλου τους στην Φιλαδέλφεια.



Οπως σημειώνει το queen.gr, ο γάμος αποτέλεσε αγαπημένο θέμα όλων των gossip δημοσιευμάτων της εποχής, αφού και οι δύο εκρηκτικοί πρωταγωνιστές συχνά απασχολούσαν, με τις βίαιες αντιδράσεις τους, τα ΜΜΕ.

Ο Sinatra ζήλευε τους συμπρωταγωνιστές της όμορφης μελαχρινής συζύγου του, η οποία το έχανε κάθε φορά που τον έβλεπε να φλερτάρει μία άλλη γυναίκα. Και ενώ η δημόσια εικόνα του «The Voice» γινόταν όλο και χειρότερη, η Gardner γινόταν ολοένα και πιο διάσημη και δημοφιλής. «Αυτά συμβαίνουν όταν κρέμεσαι πάνω από μία γκόμενα». Είπε ο ίδιος το 1952, στον Sammy Davis Jr.



Αν δεν ήταν η συγκεκριμένη «γκόμενα», βέβαια, η καριέρα του Sinatra μπορεί να μην είχε ανακάμψει ποτέ, αφού η Gardner ήταν αυτή που έπεισε τους ανθρώπους της Columbia Pictures να δώσουν την ευκαιρία, στον σύζυγό της, να περάσει από οντισιόν για το «From Here to Eternity», το οποίο και του εξασφάλισε το Όσκαρ για την ερμηνεία β' αντρικού ρόλου. Παρόλα αυτά, η μελαχρινή καλλονή κατάθεσε αίτηση διαζυγίου το 1954.

Οι δύο stars διατήρησαν τις καλές σχέσεις τους μέχρι τον θάνατο της Gardner, το 1990. Στην αυτοβιογραφία της, με τίτλο «Ava: My Story», η μεγάλη πρωταγωνίστρια αποκάλεσε τον τρίτο –και τελευταίο- της σύζυγο «η μεγάλη μου αγάπη». Και οι βιογράφοι του Sinatra, όμως, επιμένουν ότι ο ίδιος ποτέ δεν σταμάτησε να την αγαπάει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ