Με λυγμούς στη φυλακή η κόρη του Ουκρανού ολιγάρχη που σκότωσε 5 ανθρώπους με την κουρσάρα της (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόρη του μεγιστάνα Vasily Zaitsev που σκότωσε πέντε άτομα και τραυματίσε έξι καθώς παραβίασε το φανάρι και με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω σε δεκάδες πεζούς, καταδικάστηκε σε 2 μήνες φυλάκιση.

Η 20χρονη Alyona Zaitseva ξέσπασε σε δάκρυα  όταν άκουσε την απόφαση και έκανε έκκληση να αποζημιώσει με πολλά εκατομμύρια τα θύματα και τις οικογένειές της.

Τα συγκλονιστικά βιντεοσκοπημένα βίντεο δείχνουν την συγκλονιτσική στιγμή που η Lexus της πάνω στο πλήθος αφού παραβίασε το κόκκινο φανάρι και συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα στο κέντρο του Χάρκοβο, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η 20χρονη ανέφερε «λυπάμαι για αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε και που υποφέρουν τόσοι άνθρωποι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Ελπίζω οι οικογένειες των θυμάτων να επιτρέψουν στους γονείς μου να τους βοηθήσουν, γιατί πραγματικά τους συνέβη ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να τους συμβεί».

Η δικηγόρος της Yulia Kozyr - διάσημη για την εκπροσώπηση εξέχοντων ατόμων που κατηγορούνται για διαφθορά στο Χάρκοβο - είχε ζητήσει κατ 'οίκον περιορισμό γι' αυτήν.

Ωστόσο, ένας δικαστής έκρινε ότι πρέπει να παραμείνει σε φυλακή για δύο μήνες, εν αναμονή της ποινικής έρευνας για φερόμενη επικίνδυνη οδήγηση που προκαλεί θανάτους και τραυματισμούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ