Η 77χρονη βασίλισσα της ροκ Τίνα Τέρνερ επιστρέφει στη σκηνή με ένα μιούζικαλ για τη ζωή της (ΦΩΤΟ)

Επιστρέφει στη σκηνή μετά από 7 χρόνια απουσίας.

Η 77χρονη σταρ της Ροκ και Ποπ μουσικής, Τίνα Τέρνερ, επιστρέφει στη σκηνή μετά από 7 χρόνια απουσίας και αφού έχει, εδώ και καιρό, περιορίσει κατά πολύ τις εμφανίσεις της στο χώρο του θεάματος.

Η ίδια ετοιμάζει ένα μιούζικαλ με θέμα τη ζωή της, ενώ ταυτόχρονα, όπως αναφέρει, όσο δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνει τον ύπνο που της είχε λείψει κατά τη διαρκεί της καριέρας της. Και όταν δεν κοιμάται, η Τίνα διακοσμεί το σπίτι της στην Ελβετία.

Η θρυλική τραγουδίστρια, που έδωσε την τελευταία της συναυλία το 2009 γιορτάζοντας τα 50 χρόνια στη μουσική, δήλωσε ότι αυτό που την έπεισε να επιστρέψει ήταν οι θαυμαστές της, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

(AP/Invision: Vianney Le Caer)

«Δεν ήθελα να γίνει. Δεν χρειάζομαι τη μουσική, δεν έχω ανάγκη από τις παραστάσεις», είπε η καλλιτέχνις και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρη πως όλοι θέλετε να μάθετε τι κάνω τα τελευταία χρόνια που έχω βγει στη σύνταξη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Τώρα αυτό με κάνει να σταματήσω τη σύνταξη. Η συνταξιοδότηση είναι υπέροχη, κοιμάσαι πολύ. Κάνεις ό,τι θέλεις, αλλάζεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου δυο και τρεις φορές. Κάνεις απλά πράγματα που ονειρεύεσαι όταν δουλεύεις».

Το μιούζικαλ πρόκειται να παρουσιαστεί στο Aldwych Theatre, στο Λονδίνοτον ερχόμενο Μάρτιο, σε σκηνοθεσία της Φιλίντα Λόιντ.

(AP/Invision: Vianney Le Caer )

Εξηγώντας την απόφασή της να επιστρέψει στη σκηνή με το συγκεκριμένο μιούζικαλ, η Τίνα Τέρνερ αναφέρει: «Έχω λάβει κάρτες και γράμματα. Οι άνθρωποι λένε ότι τους έχω δώσει ελπίδα. Σημαίνω τόσα πολλά για τους ανθρώπους. Θέλω να το ανταποδώσω. Θέλω πραγματικά να σημειώσει επιτυχία. Ελπίζω ότι θα ταξιδέψει στον κόσμο και θα προσφέρει αυτό που οι άνθρωποι χρειάζονται, θα τους θυμίσει το έργο μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ