USA Today: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο παίκτης που ο κόσμος θέλει να βλέπει περισσότερο στο ΝΒΑ

Δείτε τι γράφει για τον 22χρονο άσο των Μπακς και ποιοι βλέπουν την πλάτη του.

Πραγματικά ατραξιόν για τους φίλους του μπάσκετ είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ειδικό αφιέρωμα του USA Today κατατάσσει τον 22χρονο άσο των Μπακς πρώτο στη λίστα των παικτών που ο κόσμος θέλει να βλέπει περισσότερο στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, που αρχίζει τα ξημερώματα της Τετάρτης, όπως αναφέρει το sport-fm.gr

Το αφιέρωμα αναφέρει: «Ναι, ακριβώς έτσι! Μπροστά από Λεμπρόν, Κάρι, Ντουράντ, Λέοναρντ και όλους τους άλλους. Ίσως να μιλά το μπασκετικό σπασικλάκι μέσα μου, αλλά θέλει να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία για να δω αυτό το ταλέντο που μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις, που μπορεί να παίξει πόιντ γκαρντ, που τρέχει το παρκέ σαν γαζέλα με τα τεράστια άκρα του και που μπορεί να είναι ακόμη καλύτερος από πέρσι. Κάτι τρομακτικό, αν αναλογιστούμε πως είχε 22,9 πόντους, 8,8 ριμπάουντ, 5,4 ασίστ, σχεδόν 2 τάπες και 1,6 κλεψίματα ανά αγώνα. Α, και είχε 77% στις βολές, 52,1% στα σουτ και έβαζε κάποιες φορές και τρίποντα. Τέρας είναι η κατάλληλη λέξη για να τον χαρακτηρίσεις». 

Την πλάτη του Έλληνα διεθνή βλέπουν κατά σειρά παίκτες όπως οι Λεμπρόν Τζέιμς, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ, Ράσελ Γουέστμπρουκ, Κογουάι Λέοναρντ, Καρλ-Άντονι Τάουνς, Στεφ Κάρι, Κάιρι Ίρβινγκ, Άντονι Ντέιβις, Νίκολα Γιόκιτς, Γουόλ, Εμπίντ, Σίμονς και Μπολ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ